Başkan: Halkımızın Desteğini Bekliyoruz

Ak parti’nin İl Genel Meclisi aday listesinde 1. sıradan gösterdiği Belediye Başkanı Dursun Ay, halkın desteğini beklediğini söyleyerek, seçilmesi halinde belediye başkanlığında edindiği tecrübeyi köylere hizmet götürmede kullanacağını dile getirdi.

Yaklaşık 1,5 yıl önce belediye meclis üyesi iken belediye başkanlığına atanan Dursun Ay, 31 Mart yerel seçimleri için beklendiği gibi Ak parti il genel meclisi listesinde 1. sırada yer aldı.

Başkan Ay, duygu ve düşüncelerini mikrofonumuz aracılığı ile paylaştı.

Başkan Ay, “ Bizi bu göreve layık gören partimize, başta il başkanımız, milletvekillerimiz, yönetim kurulundaki arkadaşlara teşekkür ediyoruz. Biz de inşallah halkımızın desteği ile seçildikten sonra, elimizden geldiği kadar, canla başla, gece gündüz çalışacağımıza buradan söz veriyoruz. Halkımızın desteğini bekliyoruz.” Dedi.

Hedeflerini ve projelerini göreve geldikten sonra açıklayacağını söyleyen Başkan Ay, belediye başkanlığında edindiği tecrübeyi köylere yansıtacağını vurguladı.

Projelerle ilgili çalışma yapacağını söyleyen Başkan Ay, “ Köylerimizi nasıl planlarız, daha iyi hizmet etme konusunda çalışmalarımız olacak. Belediyeden edinmiş olduğumuz tecrübeleri, köylerimize yansıtacağız.” Şeklinde konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.