Bıyık Düzce Belediyesi’ne Uğurlu Geldi

Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık’ın ayağı Düzce Belediyespor Basketbol Takımına uğurlu geldi.

31 Mart Yerel Seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı olan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Düzce Şube Başkanı Erdoğan Bıyık, Düzce Belediyespor Basketbol Takımının Selçuklu Belediyesi ile oynadığı karşılaşmayı izledi.

Düzce Belediyespor Basketbol Takımı oyuncuları üç aydır maaş alamamasından dolayı Belediye yönetimini protesto etti. İlk hücum hakkını kullanmayan temsilcimiz topu rakibe vererek yönetime anlamlı bir mesaj verdi.

Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık müsabakayı izlemek için protokol bölümünden değil biletini alarak seyirci bölümünde salona girerek izledi.

Son bölümleri büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmayı temsilcimiz son saniye basketi ile kazandı. Başkan Adayı Erdoğan Bıyık galibiyeti coşkulu bir şekilde kutladı.

 

ESNAF ZİYARETLERİNE DEVAM ETTİ

Seçim çalışmalarına devam eden Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık Atatürk Bulvarı, Rasim Betir Bulvarı ve Hastane Caddesi üzerinde faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederek destek istedi.

Esnaflar ve vatandaşlar ile bire bir ilgilenen Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık, “ Sizlerin göstermiş olduğu ilgi çalışma iştahımızı daha da artırıyor. Yaşamış olduğunuz sorunları bizzat bilen biri olarak çözüm konusunda gece gündüz demeden çalışarak Düzce’yi hep birlikte Düzlüğe çıkaracağız” şeklinde konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
24.2.2019
22:42

Birakin şovu hikayeyi adam geldi hatun albayragin yaninda protokolde maci sonuna kadar izledi. Siz nasil habercilik yapiyosunuz

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,15
Cem
23.2.2019
17:10

4 tl vermiş gel geri verelim sayın erdoğan bıyık başkan

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,21
finansçı
23.2.2019
17:09

evet bu takım ligde ilk galibiyetini aldı sanki ne uguru ya

Katılıyorum   Katılmıyorum
%48,40
basketbol
23.2.2019
17:06

NERDE İZLEMİŞ SAYIN BAŞKAN ADAYI ŞİMDİDEN HALKTAN KOPMUŞ İMAJI VERİYOR OTURDUGU YER PROTOKOL İYİ BİZ VERELİM SAYIN BAŞKAN ADAYI VERMESİN YOK ÖYLE UCUZ SİYASET

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,54
DZC
23.2.2019
16:11

SAYIN BIYIK BASKETBOL MAÇINA GELMİŞ AMA BİR ŞEYİ ÖĞRENEMEMİŞ SOR ADAMI OLMASINA RAĞMEN BU TAKIM KISIK BÜTÇELERLE KURULMUŞ TAMAMEN EMEK VEREN İDARECİLERLE YÖNETİLEN KURUM TAKIMI BİZDE TARAFTARLAR OLARAK GELİP DÜZCEDE TBL BASKETBOL TAKIMLARINI İZLEYEREK BASKETBOL ZEVKİMİZE KAKTI SAĞLIYAN İDARECİLERE TEŞEKKÜR EDİYORUZ SEN KİMDEN ALDIGIN BELLİ OLMUYAN YALAN YANLIŞ BİLGİLERİ BURDA İFŞA EDİP SİYASİ RANT İÇİNDE OLAMAZSIN BU TAKIM SPORCU ARKADAŞLARIMIZIN TABİKİ PROTOSTO ETME HAKLARI VAR YANLIZ BEN İNANIYORUM SENİN YAZDIRDIGIN GİBİ 3 AY GERİDEN ALACAĞI KESİNLİKLE YOKTUR BİZ BU KARDEŞLERİMİZLE ANTREMANDA MAÇTA SEVİNİR ÜZÜLÜRÜZ SIKINTISINIDA İYİ KÖTÜ BİLİRİZ SEN İÇERDE 9 MAÇ OYNA GELME DIŞARIYA GELME SONRADA SANA AKIL VERENLER BİLGİSİYLE OLUR OLMAZ KONUŞ KAYIT YAP SONRDA GEL BEN SİYASET YAPIYORUM DE HADİ ORDAN BASİT SİYASİLER İSTEMİYORUZ BU ŞEHİRE O SANA BİLGİYİ KİM VERDİYSE BİR SORSAN TAKIMA KAÇ TL VERMİŞ ÇOK MERAK ETTİK BU TAKIM İÇ SAHADA OYNADIGI 10 MAÇTA 9 GALİBİYET VE 1 MALUBİYET DIŞ SAHADA 10 MAÇTA 4 GALİBİYET VE 6 MALUBİYETİ OLAN BİR GENÇ KADROLU VE İYİ BİR TAKIM VE LİGDE ŞUAN 3 SIRADA OLAN TAKIMIN İDARECİLERİNİ VE MEVCUD BELEDİYE BAŞKANINI KARALAYAMAZSIN BİZ İNANIYORUZ SENİN BU İFTİRANI BU KULÜBÜN İDARECİLERİ ÇIKIP ÇÜRÜTÜR SAYIN BIYIK SİYASİ RANT İÇİNDE OLMANIZA ÜZÜLDÜM ŞİMDİ SEN ÇIKAR BU TAKIMIN GERİDEN GELEN BORÇLARINI KAPATIRSIN HANİ DİYORSUNYA 4 TL VEREK MAÇA GİRDİK DESTEK OLDUK ONUDA YAPTA GÖRELİM GERÇİ DÜZCE SPORDA ÇOK YAPMIŞINDIR KENDİNE DİYE DÜŞÜNÜYORUZ BİR DÖNEM BENDE MHP OY VERDİM VEREN ARKADAŞLARIMDA OLMADI BİZ MAÇTA AKP, MHP ,CHP YADA İYİ PARTİDİYE BAĞIRMIYORUZ BASKETBOLU SEVİYORUM SEVİYORUZ BİZ SALON TAKIMI SPORLARINI SEVİYORUZ İNŞALLAH YAYINLARSINIZ YOKSA BEN SİZİ İFŞA EDECEGİM SOSYAL MEDYADAN SAYGILAR

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,51
DUYARLI TARAFTAR


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.