Özlü Projelerini Tanıttı

Ak Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Faruk Özlü, günlerdir beklenen proje tanıtım toplantısını bugün gerçekleştirdi. 9 ana başlıkta Düzce için projeler hazırlayan Özlü, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın da katılımı ile, 18 Temmuz spor salonunda projelerini kamuoyuyla paylaştı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın da konuk olduğu, 18 Temmuz spor salonunda düzenlenen programa Milletvekilleri, eski milletvekilleri, eski il başkanları ve yönetimleri, Ak Parti İl, ilçe teşkilatları, kadın ve gençlik kolları, belediye başkan adayları ile partililer katıldı.

Program İstiklal Marşının okunması ile başladı, ardından Gönül Belediyeciliği adlı slayt gösterimi izlendi.

Kürüsüye ilk olarak Ak Parti İl Başkanı Mustafa Keskin çıktı. Keskin, Cumhurbaşkanlığı sisteminin ilk belediye başkanının seçileceği yerel seçimde Belediye Başkan Adayı Faruk Özlü’nün devlette nasıl çalışacağını bilen bi aday olduğunu söyleyerek, tüm belediye başkanları ile  tarihinde görülmemiş çalışmalara imza atacaklarını söyledi.

Ak Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır yaptığı konuşmada, Düzce’de Faruk Özlü ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın söylediği Belediye işi gönül işi söylemini gerçekleştireceklerini belirtti. Tüm başkan adayları ile birlikte gönüllere dokunacaklarını ifade etti.

Daha sonra kürsüye Ak parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir çıktı. Keşir, 2023 Düzce’sine bugün start verileceğini söylerken, gönüllere girmeden oy alamayacaklarını belirtti .

Farukı Özlü’nün hayatının anlatıldığı slayt gösteriminin ardından, 9 ana başlıkta toplanan projeler yine slayt gösterimi ile tanıtıldı.

Projelerin tanıtımının ardından kürsüye Ak Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Faruk Özlü çıktı. Özlü kentin çehresini değiştirmek için yola çıktıklarını söyleyerek, iddialı projeler hazırladıklarını belirtti.

Özlü,” Bu şehri akıllı ve akılla yönetmek için hizmetinize talibiz. 9 ana başlıkla projelerimizi yayınladık. Projelerin her biri kentimizin ve sizin taleplerinize uygun olarak hazırlandı. Hedefimizde, gelişmiş, alt yapı ve üst yapı sorunlarını çözmüş bir Düzce vardı. Düzce’ye büyük bir vizyon çiziyoruz.” Diyerek projelerini tek tek paylaştı.

 

PROJELERİ DETAYLI İNCELEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

http://serbay.net/farukozlu/

 

İşte Özlü’nün projeleri:


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
25.2.2019
07:32

Faruk Özlü Farkı

Katılıyorum   Katılmıyorum
%44,57
Faruk özlü
23.2.2019
22:43

Bunu hazırlayan düzceden bi haber değil ,, çözüm Adına hiç bir şey yok ,, yapmış olmak için yapılmış ,, ben size bi Proje üreteyim ,,çiziyim bunlara on basar,,düzceyi uçurur

Katılıyorum   Katılmıyorum
%60,53
Mimar
23.2.2019
18:56

Bu projeleri düzcede zaten yapılıyor Düzce'ye ne yapacak özlü yine göz çıktı akp oy yok

Katılıyorum   Katılmıyorum
%48,33
Düzce degişim diyecek
23.2.2019
17:10

Çok güzel hazırlanmış projelr Celal Kasapoğlu farkı Faruk Özlü ile deneyim kazanınca Düzce gerçekten uçacak

Katılıyorum   Katılmıyorum
%60,13
yaşasın
23.2.2019
17:09

Fahri abi güzel konuştu

Katılıyorum   Katılmıyorum
%44,49
cumayerli
23.2.2019
17:08

gerçekten beklediğimizden güzel projeler inanın şu anda daha fazlsını düşünemiyoruz

Katılıyorum   Katılmıyorum
%48,42
ev hanımları
23.2.2019
17:07

SENİNLEYİZ DÜRÜST BAŞKAN

Katılıyorum   Katılmıyorum
%60,26
OYLARIMIZ ÖZLÜYE
23.2.2019
15:35

16 yil once verilen sozlerin aynıları bunlar.. 16 yildir sanki baskalari yonetiyor duzce belediyesini. Duzcenin artik sizin keyfinizi bekleyecek vakti kalmadi..

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,76
Duzce sever


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.