Küçük ; Çanakkale Dünya'ya Emsal Olmuştur

Küçük ; Çanakkale Dünya'ya Emsal Olmuştur

Küçük ; Çanakkale Dünya'ya Emsal Olmuştur

İyi Parti ve CHP Düzce Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 104’üncü yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Ömer Küçük’ün mesajı şu şekilde: 
“Milletimizin tarih boyunca kazandığı en parlak zaferlerden biri olan Çanakkale Zaferi’nin 104. yıl dönümünü kutlamanın haklı gururu ve heyecanı içerisindeyiz. 1915 yılında Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde ülkemizin her şehrinden gelen vatan evlatları bu topraklar için canını ortaya koydular. Türk milleti Çanakkale’de tek yumruk olarak sayıca kendilerinden fazla olan güçlü devletlere boyun eğmediler. Vatanı ve istiklali için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan Türk milleti, tarih boyunca gurur kaynağımız olan büyük zaferlere imza atmış, canı pahasına verdiği mücadelelerle başka milletlere de emsal olmuştur. Tarihte eşine az rastlanan bir kahramanlık destanı ve bir varoluş mücadelesi olan Çanakkale Zaferi ile Milletimiz; kendisini tarihten silmek isteyenlere imkânsızlıklara rağmen büyük bir ders vermiş ve tüm dünyaya 'Çanakkale Geçilmez' dedirtmiştir.
Bugün bizlere, Çanakkale’de, kahramanca savaşan, vatanımızı kanıyla, canıyla müdafaa eden şehitlerimizi ebediyen şükranla hatırlamak, şehitlerimizin aziz emaneti olan ülkemizi korumak, maddi ve manevi bütün değerlerimizi daha yükseğe taşımak için çalışmak ve üretmeye devam etmek yakışmaktadır. Çanakkale Zaferi’nin 104. yıl dönümünü kutluyor, aziz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum”


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.