Dünya Evrensel Hafızlar Haftası Kutlandı

Dünya Evrensel Hafızlar Haftası Kutland

Dünya Evrensel Hafızlar Haftası Kutlandı

Dünya Evrensel Hafızlar Haftası münasebeti ile 81 ilde ve dünyada her Mart ayının ilk haftası yapılan etkinlikler çerçevesinde Düzce'de de program yapıldı. Düzce Müftülüğü Toplantı Salonu'nda bununla ilgili bir söyleşi ve Kur'an tilaveti ile dualar yapıldı.

Düzce'deki vatandaşlar Kur'an'la birlikte duygusal bir akşam yaşadı. Dünya Evrensel Hafızlar Haftası münasebetiyle Düzce Müftülüğü Toplantı Salonu'nda program düzenlendi. Programa vatandaşların ilgisi büyüktü.

İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda Hafız Bayram Çotur tarafından Kur'an-i Kerim okunmasıyla devam etti.. Ardından EHAD Düzce Şubesi Teşkilat Başkanı Hafız Necmettin Çalışkan katılımcılara düzenlenen etkinlikle ilgili bilgi verdi.

Düzenlenen program, Evrensel Hafızlar Derneği tanıtım filminin gösterilmesi, Mehmet Akif İnam Hafız İmam Hatip Ortaokulu ve 15 Temmuz Kur'an Kursu Öğrencisi, Düzce Ezan Birincisi Hafız Mustafa Yiğit tarafından Kur'an-i Kerim'in Enbiya 101-107 okumasıyla devam ederken okuma sırasında programa katılan kadınlar gözyaşlarına engel olamadı.

Ağa Mahallesi Camii İmamı Hafız Ahmet Gençer ve Hicaz Ekini'nin okudukları ilahilerle devam eden program, Ehad Yüksek İstişare Kurulu Üyesi ve Düzce Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. hafız İsmail Karagöz'ün "Kur'an ve Hafızlığın Önemi" konusundaki konuşmasıyla sürdü.

Program, Düzce İl Müftüsü Hüseyin Can'ın duası ve hediye takdiminin ardından son buldu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.