Caboğlundan 23 Nisan Mesajı

Caboğlundan 23 Nisan Mesajı

CABOĞLU'NUN 23 NİSAN MESAJI

Milliyetçi Hareket Partisi Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, yayımladığı mesajla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

Caboğlu mesajında şu ifadelere yer verdi:

`` Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 99’uncu yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamanın gururu ve mutluluğu içerisindeyiz. 

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 23 Nisan 1920 günü açılması ile millet egemenliği resmen hayata geçirilmiş; bu önemli gün, büyük önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak ilan edilmiştir. 

Çocuklara armağan edilen tek ve evrensel bayram olma özelliğini taşıyan 23 Nisan coşkumuzu, sevincimizi dünya çocuklarıyla paylaştığımız; dostluk, kardeşlik ve barış mesajlarını çocuklar aracılığıyla  bir kez daha yinelediğimiz özel bir bayramdır. 

Geleceğimizin teminatı, en kıymetli hazinemiz olan çocuklarımızı; ülkesini ve milletini seven, vatanı için çalışıp üreten insanlar olarak yetiştirmek; kendine güvenen, hayatın güçlükleri ile baş edilebilecek ölçüde donanımlı,girişimci,ufku geniş, milli ve manevi değerlerine bağlı bireyler olarak yetiştirilmelerini sağlamak, ortak sorumluluğumuz ve hedefimizdir.

Bu duygularla, başta Cumhuriyetinizin ve Türkiye Bütük Millet Meclisimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, aziz şehit ve gazilerimizi, minnet ve şükranla anıyor; Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 99’uncu yılını, Milletimizin ve Cumhuriyetimizin teminatı olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum.’’


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.