“Dünyaya örnek olduk”

“Dünyaya örnek olduk”

“Dünyaya örnek olduk”

Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Düzce Şubesi Başkanı Ayhan Metin, 15 Temmuz’un 3.yıldönümünde yazılı bir açıklama yaptı. 

Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Düzce Şubesi Başkanı Ayhan Metin, FETÖ/PYD’nin darbe girişiminde Türk Milletinin vatanperverliğini dünyaya örnek olacak şekilde sergilediğine çikkat çekerek  “ Yüce milletimiz bu azim ve kararlılığı ile milli birliğine, beraberliğine ve değerlerine canı pahasına sahip çıkmıştır” dedi.

Ayhan Metin mesajında şu görüşlere yer verdi: İslami söylemler kullanarak terör ideolojisini yayan ve bir siyasi parti gibi çalışan FETÖ/PYD terör örgütü 15 Temmuz 2016 gecesi, sözde hizmet ettiği kendi halkına karşı en korkunç eylemini gerçekleştirmekte tereddüt etmedi. Fakat örgüt, toplumun her kesimine mensup vatandaşlarımızın demokrasiyi savunmak için birleşebileceğini, meydanlara ineceğini düşünmemişti.

15 Temmuz 2016 FETÖ/PYD’nin darbe girişimi TSK ve emniyet kuvvetleri ile siyasetçilerin kararlı, emin duruşu ve milletin ortak kararlılığı ve mücadelesi sonucu; halkın devletiyle ve hükümetiyle birlikte dik durmasıyla önlenmiştir. Bu tür antidemokratik girişimlere ve terör örgütü yapılanmalarına karşı daha güçlü ve kararlı olan yüce milletimiz; vatanperverliğini dünyaya örnek olacak şekilde sergilemiştir. Yüce milletimiz bu azim ve kararlılığı ile milli birliğine, beraberliğine vedeğerlerine canı pahasına sahip çıkmıştır. İç ve dış mihrakların içimize sızdırdığı hainler bunların sahipleri ve tüm dünya bir daha görmüşlerdir ki yüce Türk Milletinin Çanakkale ruhu bu gece yeniden canlanmıştır.

O kara geceyi aydınlatarak millete ışık olan; vatan, bayrak, demokrasi ve milli birlik ve beraberliğimiz için canlarını ortaya koyarak şehadet mertebesine ulaşan şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor; kahraman gazilerimize sağlık, sıhhat ve mutluluklarla dolu bir ömür diliyoruz.’”


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.