Çakır'dan Fındık Serzenişi

Çakır'dan Fındık Serzenişi

AK Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır Daraltılmış Danışma Kurulu toplantısında konuştu. Çakır fındık fiyatı açıklanmadan önce milletvekillerinin üzerine çok gelindiğini söyledi.

 

AK Parti Daraltılmış Danışma Kurulu toplantısında söz alan Milletvekili Fahri Çakır Fındık fiyatları ile ilgili konuştu. "Bir takım konularda haksızlığa uğruyoruz" şeklinde serzenişte bulunarak sözlerine başlayan Çakır; "Bir takım meselelerde çok feveran edilmemesi gerekiyor. Bazı haksızlıklara uğruyoruz. Bundan da açıkçası darlandığımız serzenişte bulunacağımız anları yaşıyoruz. Fındık meselesi gündemde yok çok şükür. Fındığa  dolu dolu para verdik. O kadar çok polemik konusu olduki  yazıldı çizildi siz medya mensuplarına ondan vekiller fındığa sahip çıkılmadı dendi. Kitap yazacak kadar hatıramız var. Dışarıya ihraç malı vesaire vesaire.  Karadeniz vekilleri ve büyüklerimizle bu konuyu tartışarak talep ederek sonuç aldık. Fındıktan çok dayak yedik az da yüzümüz gülsün. Sonuçta marifet iltifata tabidir.  Bizim derdimiz  ekmeği pekmeze denk getirmek. Ne yapıyorsak beraber yapıyoruz" dedi.

 

Çakır Konuşmasına şöyle devam etti; "Milletimiz düzceli şeyh edebalinin Osman Gaziye söylediği gibi bundan sonra talep etmek istemek bize çözüm size. B izler çözüm için varız. Düzceli bizi seçti AK  partiye teveccüh gösterdi. Yerelde ve genelde bize teslim etti. Dolayısıyla iş bizim. Çözüm üretmek bize hiç bir dert çözümsüz değil. AK parti 17 yıldan beri ülkeyi yönetiyor. Herşey tastamam değil. Düzce siyasitini çok önemsiyoruz, Geçmişte de çok önemseniyordu Düzce'yi. AK Parti olarak Düzce teşkilatı dimdik ayaktadır.  Afetin yaraları sarılıyor. Eksiklerimiz var olacaktır. AK Parti 10 milyonu aşkın üyesi olan Çin'i saymazsak en büyük STK'dır. Kurucusu olduğum bir partide eksik yapabilir. Yolda inen, binen olabilir. Yeni siyasi hareketler olabilir olacaktır. Tamamen yasalara uygun herkes siyaseti de yapma kudretine sahiptir. AK parti oda girse bu da çıksa sizler destek verdiğiniz sürece yoluna dolu dizgin devam eder. Biz AK parti siyaseti ile ilgili kısımda yolumuza Düzce ölçeğinde devam edeceğiz" dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
6.09.2019
23:46

saçmalamış resmen 0 numara saçma at at bitmez etkisiz eleman çare diyor utanmadan siz çanak tutuyorsunuz heryere çare demeyin utanmadan utanın

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,02
nuri


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.