Başkan Er’in Katıldığı Toplantı Ankara’da Gerçekleşti

Başkan Er’in Katıldığı Toplantı Ankara’da Gerçekleşti

Başkan Er’in Katıldığı Toplantı Ankara’da Gerçekleşti

İYİ Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er,  İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile birlikte Avrupa Birliği Raportörü Nachoz Sanchez Amor ve beraberindeki heyeti ağırladı.

İYİ Parti Düzce İl Başkanlığı görevinin yanında Uluslararası İlişkiler  AB’den sorumlu Başkan yardımcısı görevini de yürüten Yunus Özay Er,  İYİ Parti Genel Merkezinde, Genel Başkan Meral Akşener ile birlikte  Avrupa Birliği Raportörü Nachoz Sanchez Amor ve Heyetini ağırlayarak, AB-Türkiye ilişkileri ve 2020 iç ve dış politik beklentiler hakkında bir görüşme gerçekleştirdi.  

Avrupa Birliği Raportörü Nachoz Sanchez Amor  ve beraberinde gelen heyet ile AB gündemine dair yaşanan gelişmeler değerlendirilirken,  iç siyaset ve dış politika gelişmeler de masaya yatırıldı.

Yaklaşık bir buçuk saat süren toplantıda  İYİ Partinin Avrupa Birliği ile  ilişkilerde ve iç siyasette artan rolü de konuşuldu. Avrupa Birliği Raportörü Nachoz Sanchez Amor, “İyi Parti başarılı bir parti ve yükselen bir grafiği var. AB ile ilişliler acısından çok önemlisiniz” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
24.01.2020
18:23

İyi Partinin yükselen grafiği ile hem iç siyasette hem dış dünyada yükselişi devam ediyor. Düzce iyi partinin bu yükselişte katkısı olması halkımızı de memnun ediyor. Başarılı olmanızı destekliyoruz.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,00
düzceli


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.