Kırgızistan Türkiye Dostluğu Pekiştirildi

Kırgızistan Türkiye Dostluğu Pekiştirildi

MHP Düzce teşkilatı Hendek Belediyesi tarafından Kırgızistan ve Türkiye arasında dostluğun pekiştirilmesi adına düzenlenen kahvaltı programına katıldı. MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu program sonrası Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Kırgızistan ve Türkiye Kültür kardeşliğinin ön plana çıktığı Hendek Belediyesi tarafından düzenlenen kahvaltıya MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu ve Başkan Yardımcısı Cem Doğan Cebeci katılım sağladı.

Programda Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, MHP Sakarya İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı ve Kırgızistan Kara-Kula Heyeti'nden Kara-Kulca Belediye Başkanı Primberdi Dıykanov, Türksoy Kırgızistan Ülke Temsilcisi Kojogeldi Kuluev, Ünlü Bestekar ve Şarkıcı Mukaş Abdraev Devlet Müzik Okulunun Müdürü İsiradin Amanbayev ile bir araya gelindi.

Kahvaltının ardından katılımcılar Kırgızistan ve Türkiye Kültür kardeşliği üzerine sohbet ettiler. Kırgız Sanatçı İsiradin Amanbayev’in Kopuz eşliğindeki dinletisinin ardından Hendek Kültür Müzesi ziyareti sonrası program sona erdi.

Program sonrası MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Haber: H. DURNA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.