Derneğin Gecesine de Damga Vurdu

Kırım Türkleri Derneği

Derneğin Gecesine de  Damga Vurdu

Düzce Kırım Türkleri Derneği tarafından düzenlenen gecede derneğin büyük destek verdiği Hızlı Tren Projesi damga vurdu.

Düzce Kırım Türkleri Dernek üyeleri kaynaşma gecesinde bir araya geldiler

Kırım Gelişim Vakfı Başkanı Ümit Şilit ve Kırım Gelişim Ekibi de geceye konuk olurken,  Kırım Türkleri ve Halk oyunları gösterileri ile güzel bir gece yaşandı.

Düzce İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Yunus Karaman, İl Kültür ve Turizm Müdürü Resül Taştan, TSO Yönetim Kurulu Üyeleri Bilal Türken ve  Hayati Eğilmez, Sakarya Kırım Türkleri Derneği de geceye konuk oldular.

Gecede Dernek Başkanı Osman Kesen, derneğe katkıda bulunan isimlere  plaket ve kaşkol hediye etti.

Düzce Üniversitesi  Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan Şamandar’ın hazırladığı yüksek hızlı tren projesine büyük destek veren Kırım Türkleri Derneği geçtiğimiz günlerde Ankara Ulus’ta pankart açarak Düzce’nin sesini duyurmaya çalışmışlardı. Dernek Başkanı Osman Kesen gecede yaptığı aç.ıklamada, hızlı trenin Düzce’den geçmesi için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini söyleyerek, Düzce Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan Şamandar ile Çevre ve Sağlık Teknolojilerinde İhtisaslaşma Koordinatörü Prof. Dr. H. İbrahim Uğraş’a projeden dolayı teşekkür belgesi takdim etti.

Şamandar da , Yüksek Hızlı Tren çalışmaları konusunda verdikleri desteklerden dolayı Kırım Türkleri Derneği’ne teşekkür etti. Prof. Dr. H. İbrahim Uğraş ise ihtisaslaşma çalışmaları ile Düzce Üniversitesi Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin (DÜBİT) faaliyetleriyle ilgili kısa bilgilendirme yaparak dernek yönetimine ve üyelerine teşekkür etti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.