Şamandar Destek Bekliyor

Yüksek Hızlı Tren'in Düzce’den geçmesi için alternatif proje üreten Düzce Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ayhan Şamandar  sosyal medyada  imza kampanyası başlattı..

Türkiye’nin en önemli projeleri içinde yer alan Yüksek Hızlı Tren’in (YHT) geçeceği rota konusunda baskılar devam ediyor. Düzce Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ayhan Şamandar’ın hazırladığı YHT’nin  Bolu ve Düzce ‘den geçtiği projeye Düzce’de TSO, Üniversite ve STK’lardan destek gelirken, Şamandar projenin bakanlık gündemine alınması için baskıya devam ediyor.

Sosyal medya üzerinden YHT’nin Ankara, Gerede, Bolu, Düzce, Hendek, İzmit, Gebze, İstanbul üzerinden geçmesi için imza kampanyası başlatan Düzce Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ayhan Şamandar , “  Proje için imza desteğinizi bekliyorum” derken, vatandaşlar da kampanyaya destek verdi. Kampanyayı haberimiz hazırlandığı sırada 350'nin  üzerinde kişi imzalarken, hedefin 500 olduğu kampanyada yeterli sayıya ulaşması halinde yetkili kişilere iletilecek. 

 

KAMPANYAYA DESTEK OLMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYINIZ

https://www.change.org/p/prof-dr-ayhan-şamandar-istanbul-gebze-izmit-sakarya-hendek-düzce-bolu-gerede-ankara-hattına-yht-istiyoruz?re

 

 

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
13.3.2019
15:25

Bende sosyal projeye imza atmak istiyorum. Nerede bu formu imzalayabilirim.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,36
Savaş DOĞAN


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.