Haftasonu Ne Güzel Boştu Haftaiçi Doldu

Haftasonu Ne Güzel Boştu Haftaiçi Doldu

Korona virüs salgını dolayısıyla evde kalın çağrıları haftasonunda Düzceliler tarafından uygulanırken hafta başında ise bankalarında açılmasıyla yine sokaklar doldu taştı. Pandemi ise havada kaldı.

Dünyayı ve Türkiye’yi etkisi altına alan ve binlerce insanın hayatın kaybetmesine neden olan korona virüs salgınını önlemek amacıyla alınan tedbirler çerçevesinde yetkililerden sık sık evinizde kalın dışarı mecbur olmadıkça çıkmayın çağrıları yapılıyor. Bu çağrılar ise zaman zaman özellikle bankaların ve PTT’nin kapalı olduğu haftasonu daha çok uygulanıyor. Ancak Pazartesi günü bankaların açılmasıyla birlikte DüZcelilert özellikle İstanbul Caddesi’nde yoğunluk oluşturmaya devam ediyor. Haftasonu evlerinde kapanan Düzceliler haftanın başlamasıyla birlikte kendilerini yine dışarıya atıyor.

İstanbul Caddesi’nde pazartesi günü ortaya çıkan görüntülerde yürekleri ağızlara getirirken, polis ekipleri ise cadde ğüzerinde sürekli devriye atarak hem pandemi kurallarına uymayan vatandaşları uyarıyor hem de yaşanan olumsuzluklara müdahale ediyorlar.

Vatandaş bankalara yönlendiriliyor

Ancak işi olmadığında dışarı çıkmayan ve kendisini izole edebilen Düzceliler ise bu zorlu günlerde mecburen bankaların yolunu tutuyor. Gerek devlet tarafından verilen paralar gerekse krediler nedeniyle saatlerce bankaların önünde bekleyen vatandaşlar, korona virüse aldırmadan banka ve PTT önlerinde sıranın kendilerine gelmesini bekliyor.

       


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.