Düzce Teknoloji Zirvesi Düzenlenecek

Düzce Teknoloji Zirvesi Düzenlenecek

Düzce Teknoloji Zirvesi Düzenlenecek

Düzce Genç Eller Derneği, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, Düzce Genç Girişimciler Kurulu ve Düzce Genç MÜSİAD tarafından Ekim ayının 3. haftasında Düzce Üniversitesi’nde Teknoloji Zirvesi düzenlenecek. 5 gün sürecek etkinliklere teknolojinin devleri katılım sağlayacak.

Teknoloji günden güne gelişiyor. Ülkemizde de teknoloji üzerine bir çok paneller, seminerler ve zirveler düzenlenirken, Düzce Genç Eller Derneği’nin girişimi ile 21-25 Ekim tarihleri arasında Düzce Üniversitesi’nde 5 günlük Teknoloji Zirvesi yapılacak. Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, Düzce Genç Girişimciler Kurulu ve Düzce Genç MÜSİAD’ın da destek verdiği organizasyonda Yapay Zeka Teknolojisi, Robot Teknoloji, Dijital Dönüşüm, Mobil ve Bilgisayar Teknolojisi ve uygulamalı eğitimler verilecek.

Teknolojinin devleri Düzce’de olacak

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Genel Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcısı Mehmet Akif Öncü, TOBB Etü Yapay Zeka Bölümü öğretim görevlileri, Robot uzmanları, Türk Telekom iştiraki Assist firmasının Genel Müdür Yardımcısı Haktan Saran gibi isimler katılım sağlayacak. Ayrıca, zirveye 65. Hükümet Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Vestel’in CEO’su Ömer Yüngül, Vatan Bilgisayar Genel Müdürü Hasan Vatan, Media Markt Türkiye CEO’su Hulusi Acar, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve çevre üniversitelerin teknoloji fakültesinin dekanları gibi isimlerin de katılması bekleniyor. Konu ile ilgili titizlikle hazırlandıklarını dile getiren Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ahmet Serdar Erdem, Gençlerin geleceklerinin teknolojide olduğunu ve bunun için kurul olarak bu organizasyona büyük destek verdiklerini dile getirdi.

Genç MÜSİAD Düzce Şube Başkanı Hakan Bekar ise, teknoloji çağın en önemli gereksinimi olduğunu sanayi sektöründe teknolojinin sıklıkla kullanıldığını Düzce’de 21-25 ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Düzce Teknoloji Zirvesi’ne destek vermekten mutluluk duyduklarını diler getirdi. Düzce Genç Eller Derneği Başkanı Enes Bektaş ise Düzce’de gerçekleştirilecek Teknoloji Zirvesi’nin geniş kapsamlı bir organizasyon Türkiye’de ilk defa düzenleneceğini Düzce’ye bir farkındalık getireceklerini dile getirirken: ‘ Destek veren Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’na, Düzce Genç Girişimciler Kurulu’na, Düzce Genç MÜSİAD’a ve organizasyona katılım sağlayacak olan herkese teşekkür ediyorum. Düzce’de böyle güzel etkinlikler ilerleyen süreçlerde bazı sivil toplum kuruluşlarının birleşmesi ile daha da farklı olacak. Bu zirvede teknolojiyi enine boyuna Düzce’de tartışacağız. Değer üreten Üniversitesimizde 5 gün boyunca birbirinden önemli misafirleri ağırlayacağız. Üniversitemiz konusunda yardımlarını esirgemeyen Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar hocamıza da sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz’ şeklinde konuştu.

Düzce Teknoloji Zirvesi, 21-24 Ekim tarihlerinde Düzce Üniversitesi Konferans Salonu’nda gerçekleşecek. Zirvenin kapanış programı ise Düzce Teknopark’ta uygulamalı eğitimlerin tamamlanmasının ardından katılımcılara verilecek sertifika programı ile son bulacak.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.