Kurtulmuş: Kolay Oy Alma Devri Bitti

Kurtulmuş: Kolay Oy Alma Devri Bitti

AK Partili eski il başkanları, AK Parti’nin ‘Partide menfaati olanlarla değil’, gerçek anlamda partiye gönül vermiş olanlarla yola devam etmesini istedi.

AK Parti'nin 2020 yılı içinde yapılacak il ve ilçe kongreleri öncesinde, parti yönetimi, bugüne kadar görev yapmış eski il başkanları ile ikinci defa bir araya geldi. İlk toplantı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımı ile Ekim ayı sonunda gerçekleştirilmişti. Eski il başkanları buluşmada, adalete olan güven ve ekonomi konusunda yaşanan gelişmelere dikkat çekti.
?
Geçtiğimiz hafta içinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ve milletvekillerinin katılımı ile yapılan toplantılar 10'arlı gruplar hâlinde ve ‘çalıştay' formatında gerçekleştirildi. AK Parti genel merkezinde, bu toplantılar için 50'den fazla masa oluşturuldu. On civarında eski il başkanı ile birlikte parti yönetiminden veya milletvekillerinden belirlenen isimler bu toplantılarda bir araya geldi. Parti yönetimi, hem kongre sürecine ilişkin, hem de parti politikalarına ilişkin eski il başkanlarının görüşlerini aldı.

Adalet Ve Ekonomi

Edinilen bilgilere göre, yapılan toplantılarda ortaya iki ortak görüş çıktı. Eski il başkanları, vatandaşın sahada en çok adalete olan güven ve ekonomik sıkıntıları gündeme getirdiğini belirterek, bu iki başlıkta adım atılması gerektiğini istedi.

 “Kolay Oy Alma Devri Bitti”
AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş ise, yeni sistemle birlikte ‘Artık kolay oy alma, Cumhurbaşkanının sırtından geçinme devrinin bittiğine' dikkat çekti. Kurtulmuş, yeni kurulan partilerle ilgili olarak da “Kimin ne yapacağı önemli değil; bizim ne yapacağımız, nasıl adım atacağımız önemli” değerlendirmesini yaptı. (İHA)


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
30.12.2019
17:58

Menfaat için kendilerini satan serefsizler var.emekcinin vatandaşın hakkını yiyenler hatta ölüme bile sürükleyeler var bu sistem mi milleti koruyor yoksa bu sistem mi milleti ölüme sürüklüyor.orda konuşulan konuşan bu memleketin idarecileriyse vatandaşa çektirenler kim onu bulun bir oy muhabbeti tutturulmuş gidiyor.Guvenlik aciginiz var.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,20
Vatandas
30.12.2019
17:53

Zihinlere kimler saldırı yapıyorsa insanların takatini gücünü güvenini bitiriyor.insanlarin çoğunu tehtit ediyor.bu ne kadar meclis siyaset çevresinde de gozukmesede var.suclular elini kolunu sallayarak geziyor.haklilar suçlanıyor.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,14
Vatandas
30.12.2019
17:48

Adaletin içinde olan savunucu vekiller göründükleri gibi değiller suç var suçlu var olayı çıkaran ispatlayan var ama kabul etmiyorlar suçlu bir insanın savunulması hic adaletli değil durum böyle olunca adalet çok büyük güven açığı veriyor.gercekten güveni kıran yada suçluları savunanlar doğru iş yapmıyorlar bir terslik var.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%47,79
Vatandas


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.