Son Virajda Bir Yoklama Daha

Son Virajda Bir Anket Yoklaması Daha

31 Mart’ta yapılacak yerel seçime sayılı günler kala İstanbul’dan olduğu öğrenilen bir firma bir kamuoyu yoklaması daha yapıyor. Telefonla aranan Düzce seçmenlere , Ak Parti, MHP ve İYİ Parti ile CHP’nin adayları soruluyor. Seçimlere 20 gün kala yapılan bu anketin kararsızlara yönelik olduğu tahmin ediliyor.

Türkiye 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere kilitlenirken, seçime girecek siyasi partilerin belediye başkan adayları tam gaz saha gezilerine devam ediyor. Düzce’de seçim yarışı,  Ak Parti Adayı Faruk Özlü, MHP Adayı Erdoğan Bıyık ve İYİ Parti- CHP Adayı Ömer Küçük arasında geçerken, 3 güçlü adayın kıran kırana bir yarış içinde olduğu biliniyor.

Adaylar ve partilerin seçmen kitlesi belli, ancak hedef kararsızları ikna edip oy oranını yükseltmek. İşte bu amaçla olsa gerek  İstanbullu bir şirket seçimlere 20 gün kala bir kamuoyu yoklaması yapıyor.

Telefonla yapılan ankette, ilk olarak 24 haziran genel seçimlerinde hangi partiye oy verildiği, 31 Mart’ta hangi partiye oy vermeyi düşündüğü soruluyor.

Adayları tanıyor musunuz sorusu ile beraber, Ak Parti Adayı Faruk Özlü’nün projelerinden bilgisi olup olmadığı soruluyor, projeleri inandırıcı ve güvenilir buldunuz mu şeklinde devam ediliyor.

Özlü olmasaydı hangi adaya sorusu, Bıyık olmasaydı ve Küçük olmasaydı hangi adaya oy verirdiniz şeklinde 3 seçenekle sorulurken, 31 Mart’ta hangi adayın kazanmasını isterdiniz diye devam ediliyor.

Son olarak, oyların bölünmemesi ve boşa gitmemesi için Faruk Özlü’yü tercih etmez misiniz şeklinde de bir soru yöneltiliyor.  

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.