Pedallara Şehitler İçin Bastılar

Pedallara Şehitler İçin Bastılar

18 Mart Çanakkale şehitleri anısına Düzce Bisiklet Kulübü ilçeleri de kapsayan bisiklet turu düzenledi. Tura bisikletliler yoğun ilgi gösterirken, tek amaçlarının genç yaşta bu topraklar için canını seve seve veren şehitleri anmak olduğunu söyleyen Düzce Bisiklet Kulübü Başkanı Selim Cicü, şehitlerimizi böylece yaad ettiklerini dile getirdi.

18 Mart Çanakkale Zaferinin yıldönümü ve Şehitler Günü dolayısıyla Düzce Bisiklet Kulübü üyeleri anlamlı bir organizasyona imza attı. AK Parti Belediye Meclis Üyesi Adayı Celal Kasapoğlu ve Bağımsız Belediye Başkan Adayı Hasan Kalakn'ın da katıldığı organizasyonda Düzce Valiliği önünde toplanan bisiklet kulübü üyesi bisiklet sevdalıları Çanakkale Zaferi anısına ve şehitleri anmak için Düzce merkezden başlayarak bütün ilçeleri kapsayan bisiklet turu düzenledi. Bisiklet turu öncesinde saygı duruşunda bulunan bisikletliler ardından da İstiklal Marşı okuyarak dua ettiler.

Yapılan tur hakkında bilgiler veren Bisiklet Kulübü Başkanı Selim Cicü; 18 Mart Çanakkale Zaferinin yıldönümü için her yıl yapılan turun geleneksel olduğunu söyledi. Selim Cicü; “Heryıl bu turu düzenliyorduk. Bu sene de yaparak geleneğimizi bozmak istemedik. Çanakkale şehitlerimizi anmak amacıyla yaptığımız bu tura katılımda oldukça yüksek. Düzce’den birçok bisiklet sevdalısı bizlerle birlikte pedal basacak bugün. Hava şartları da buna müsait. Güneşli havada pedal basacağız. Güzergahımız, Beyköy, Gölyaka, Çilimli, Konuralp ve Kaynaşlı olacak” dedi.

Bisiklet sevdalısı gençler ise bu tura katılmaktan dolayı mutlu olduklarını dile getirdiler.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.