Bugün tek parti ‘al bayrak’ partisi

Bugün tek parti ‘al bayrak’ partisi

Bugün tek parti ‘al bayrak’ partisi

İYİ Parti İl Başkanı Yunus Özay Er, Barış Pınar’ı harekâtını desteklediklerini belirterek “Bugün tek parti ‘al bayrak’ partisidir' dedi. 

Er, Suriye sınırının güneyinde hayata geçirilmeye çalışılan terör odaklı ve gayri hukuki yapılanmalara müdahale zorunluluğunun doğduğunu dile getirerek “İçinde bulunulan uluslarası süreç ve bölgemizde yaşanmakta olan kaos , ülkemizi gelecek nesillerin yaşamının güven altına alınması ve vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin temini açısından Suriye sınırımızın güneyinde hayata geçirilmeye çalışılan terör odaklı ve gayri hukuki yapılanmalara müdahale etme zorunluluğu doğurmuştur” dedi. 

Barış Pınarı Operasyonunu desteklediklerinin altını çizen Yunus Özay Er şöyle devam etti: “Barış Pınarı adı verilen bu harekatı destekliyor, ülkemiz ve milletimiz için başarı ile geçmesini diliyorum. “Ordu Millet” ilkesi ile tarihin ilk dönemlerinden itibaren var olan Türk ordusunun ve milletinin bu mücadeleden de alnının akı ile çıkacağından hiç şüphemiz bulunmamaktadır. Bugün siyasi öncelikleri ve tercihleri  bir kenara bırakıp, birlik beraberlik içerisinde hareket etme günüdür. Bugün tek parti ‘al bayrak’ partisidir. Allah Mehmetçiğimizin ayağına taş değdirmesin, gazamız mübarek olsun” dedi. 
 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
11.10.2019
23:07

Neyse üç gün sonra da olsa bir açıklama yapabildiniz. Bu işler siyasette falan filan yapmaya benzemez.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,41
Kerim Soylu


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.