Başkan Özlü'ye Ziyaretler Devam Ediyor

Başkan Özlü'ye Ziyaretler Devam Ediyor

Başkan Özlü'ye Ziyaretler Devam Ediyor

65. Hükümet Bilim, Sanayi ve teknoloji Bakanı ve Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’ye,  vatandaşların yanı sıra, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticilerinin hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Bu kapsamda Kırklareli Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay,  AK Parti İlçe Başkanı Hicret  Şamil Karasu,  HAK İŞ Sakarya şube Başkanı Mesut Gökdemir, Bem-Bir-Sen Düzce Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Sever ve heyeti, Kalıcı Konutlar mahalle muhtarları, Darıcı Mahallesi ve Akpınar Mahallesi Muhtarları Düzce Belediye Başkan’ı Dr. Faruk Özlü ’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Gün içinde kalabalık   gruplar halinde birçok misafiri ağırlayan Başkan Özlü “Kırklareli Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay,  AK Parti ilçe Başkanı Hicret Şamil Karasu, HAK İŞ Sakarya şube başkanı Mesut Gökdemir,  Bem-Bir-Sen Düzce Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Sever ve heyeti, Kalıcı konutlar mahalle muhtarları, Darıcı Mahallesi ve Akpınar Mahallesi Muhtarlarımız ile mahalle sakinlerimize ve tüm hemşehrilerimize güzel dilekleri için ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. İnşallah Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin" dedi. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.