Özlü’den Şoföre teşekkür

Özlü’den Şoföre teşekkür

Geçtiğimiz günlerde otobüsün içinde bayılan hastasını otobüs ile acil servise kadar götüren İsmail Taşkaya’yı Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü tebrik etti.

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve takım elbise

Geçtiğimiz günlerde Sarayyeri-Düzce Hattında sefer yaparken otobüsün içinde fenalık geçiren ve bayılan Şennur Elmalı’yı, yolculardan izin alarak ve amirlerine bildirerek hattan çıkıp otobüs ile acil servise yetiştirerek insanlık dersi veren Otobüs şoförü İsmail Taşkaya’nın bu hareketi karşılıksız kalmadı.

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, oturan insanlar, takım elbise, oturma odası ve iç mekan

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün makamında kabul ettiği Taşkaya’ya örnek davranışı için tebrik etti. Şoföre teşekkür eden Başkan Dr. Özlü, ‘Personelimiz insanlığa örnek bir davranış sergiledi. Kurumumuzun insana hizmet ettiğini ve sorumluluğumuzun ne kadar büyük olduğunun farkında olarak, buna göre hareket etmiş. Halk otobüsümüzde rahatsızlanan vatandaşımızı bir an bile düşünmeden hastaneye yetiştiren İsmail Taşkaya kardeşimizi bir kez daha kutluyorum, kendisine teşekkür ediyorum.

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, oturan insanlar, masa ve iç mekan

Burada kendisini ağırlamak istedik, küçük bir teşekkür hediyesi vermek istedik. İnsana değer veren bir kurumuz, çalışanlarımızın tutum ve davranışları da buna en güzel örnektir" şeklinde konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.