İYİ Parti YHT Raporunu Genel Başkana Sundu

İYİ Parti YHT Raporunu Genel Başkana Sundu

İYİ Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er, Bolu  ve Sakarya İyi Parti İl Başkanlarıyla birlikte Yüksek Hızlı Tren ile ilgili hazırladığı raporu İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e sundu.

Düzce’nin önemli gündemlerinden biri olan ve kamuoyunda büyük yankı uyandıran Yüksek hızlı trenin Düzce’den geçmesiyle ilgili hazırladığı raporu, Bolu ve Sakarya İyi Parti İl Başkanları ile birlikte İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e  sunan  İYİ Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er, “Yüksek Hızlı trenin illerimizden geçmesini isteyen Düzce Boyu ve Sakarya il başkanlarımızla birlikte hazırladığımız raporu Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendiye sunduk ve konunun bu üç il için önemini anlattık.  Genel başkanımız Yüksek hızlı tren konusunu genel merkez bazında ve meclis grubu olarak gerekli çalışmaların yapılıp, konunun gerek ülke gündemine gerekse de meclis çalışmalarında yeterli derecede önemsenmesini sağlayacaklarını belirtti” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
25.01.2020
08:51

hiç bir çalışma boşa gitmemiştir selam

Katılıyorum   Katılmıyorum
%47,26
mg
24.01.2020
18:39

Düzce için hayati öneme haiz yüksek hızlı tren ile ilgili çalışmaları için İYİ Parti Düzce teşkilatını tebrik ederiz. İnşallah Düzce hep birlikte bu projeyi hayata geçirecektir. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%61,94
düzce iyileri


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.