Olimpiyat Esnafı Mağdur

Olimpiyat Esnafı Mağdur

Karayolları ekipleri tarafından olimpiyat kavşağında yürütülen çalışma, civarda faaliyet gösteren esnafları mağdur etti. Kapatılan kavşak nedeniyle işyerlerine ulaşımda sıkıntı yaşayan esnaflar, dilekçe ile ilgili kurumlardan giriş çıkış talebinde bulundular.

 

Karayolları ekipleri tarafından olimpiyat kavşağında yürütülen çalışma, civarda faaliyet gösteren esnafları mağdur etti.  Belediye yetkililerinden söz aldıklarını belirten esnaflar “Yaklaşık 1 aydır iş yapamıyoruz. Mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz” dediler.  Kavşakta faaliyet gösteren esnaflardan Erdal Kaşık karayollarından giriş çıkış için talepte bulunduklarını ancak olumlu bir yanıt alamadıklarını dile getirdi.

 

“Olimpiyat kavşağından yapılan çalışma için karayolları ile görüştük. Bize giriş ve çıkış vermeyeceklerini söylediler. Bizde esnaflar olarak imzalı kaşeli dilekçemizle birlikte belediyeye başvurduk. İlgili makamlara dilekçelerimizi verdik. Fakat bir netice alamadık” dedi. Belediye yetkililerinden söz aldıklarını ve önümüzdeki Cuma günü alanda yeniden inceleme yapılacağını söyledi.

 

Kaşık “Bu sebeple esnaf arkadaşlarımızla birlikte yeniden toplandık. Belediyeden yetkililer de geldi. Bize yardımcı olacaklarını söylediler.

 

Biz mağdur durumdayız. Yaklaşık 1 aydır iş yapamıyoruz. Biz ekmeğimizi bu işle sağlıyoruz. Karşı tarafta da bu çalışma yapılacak. Karşıdaki esnaflarımızda aynı sıkıntıyı yaşayacaklar. Biz buradan yol açılmasını ve çıkış yapabilmeyi istiyoruz. Pazartesi ve Perşembe günleri burada Pazar kuruluyor. İnsanlar buradan geçemiyor. Belediyeden söz aldık. Bu Cuma günü yetkililer yeniden gelecek. Biz sadece dükkanlarımızı işletebilmek için giriş ve çıkış istiyoruz” diye konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
16.10.2019
14:11

Ben yaptım oldu. İstediğimi yaparım... Neye yanarım biliyor musunuz? Bunu yapanlar teknik adam, mühendisler...

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,42
Aa


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.