Teröre Lanet,Şehitlerimize Taziye Mesajları

Teröre Lanet,Şehitlerimize Taziye Mesajları

Teröre Lanet,Şehitlerimize Taziye Mesajları

Türkiye güne bugün Hakkari'den gelen acı haber ile uyandı. Irak sınırı Çukurca ile Yüksekova ilçeleri arasında operasyon yürüten askerlimize PKK'lı teröristler tarafından ateş açıldı. Yaşanan çatışma sonrasında 4 askerimiz şehit olurken, 6 askerimizde yaralandı.Düzce'den de teröre lanet şehitlerimize taziye mesajları yayınlandı.

 

DÜZCE BELEDİYE BAŞKANI FARUK ÖZLÜ

65. Hükümet Bilim, Sanayi, Teknoloji Bakanı ve Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Irak sınırında şehit düşen askerler için taziye mesajı yayımladı.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü Irak sınırında yürütülen terör operasyonunda şehadete yürüyen 4 Türk askeri için yayımladığı taziye mesajında derin üzüntü duyduğunu belirterek “Irak sınırında devam eden terör operasyonunda şehit olan 4 kahraman askerimize Allah’tan rahmet, Aziz Milletimize, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve şehitlerin yakınlarına başsağlığı, sabırlar diliyorum. Aynı operasyonda yaralanarak hastanede tedavi altına alınan 6 askerimize de acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı.
 

 DÜZCE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

Türkiye-Irak sınır hattında devam eden operasyonlar kapsamında, 19 Nisan 2019 tarihinde teröristlerle çıkan çatışmada; 4 kahraman Mehmetçiğimizin şehit olmasının, 6 kahraman askerimizin yaralanmasının derin üzüntüsünü yaşıyoruz.

Düzce Üniversitesi olarak; ülkemizin ve milletimizin bekası ve huzuru için kendilerini feda eden, kahraman şehitlerimize Allah’tan (C.C.) rahmet, kederli ailelerine, silah arkadaşlarına ve aziz milletimize başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar dileriz.

CHP İl BAŞKANI İLHAN DURU

Milli Savunma Bakanlığı Basın Halkla İlişkiler Daire Başkanlığından yapılan açıklamada, Türkiye-Irak sınır hattında devam eden operasyonlar kapsamında  teröristlerle çatışma çıktığı belirtildi. Çatışmada 4 askerin şehit olduğu, 6 askerin yaralandığı ifade edilen açıklamada, 4 şehitten 2'sinin yaralı olarak kaldırıldıkları hastanedeki müdahalelere rağmen kurtarılamadığı kaydedildi. Cumhuriyet Halk Partisi Düzce İl Teşkilatı olarak, bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar dileriz.

 

VATAN PARTİSİ İL BAŞKANI FETHİ SÖNMEZ

          Türk Milleti’nin Başı Sağolsun!

Türkiye Irak sınırında teröristlerle çıkan çatışmada 4 kahraman askerimiz şehit olmuş, 6 askerimiz de yaralanmıştır.Şehitlerimizin başta ailesi ve yakınları olmak üzere; silahlı kuvvetlerimizin ve tüm milletimizin başı sağolsun.

Unutulmasın ki, Türk Milleti olarak Vatan Savaşımızı zafere ulaştıracak,ABD’nin himayesine rağmen,terörün kökünü kazıyacağız.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.