505 kişilik işe 3 bin kişi başvurdu

505 kişilik işe 3 bin kişi başvurdu

Düzce Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, Okullarda temizlik görevlisi olarak 450 kişi, güvenlik görevlisi olarak ise 55 kişi alınacağı duyuruldu. Alım için yaklaşık 3 bin kişi başvuruda bulundu. 


Aktif iş gücü hizmetleri yönetmeliği ve Aktif iş gücü hizmetleri genelgesi çerçevesin, Düzce Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında yapılan protokol kapsamımda Toplum Yararına Program kapsamında Okullarda temizlik için 450, yine okullarda güvenlik görevlisi için 55 Güvenlik Görevlisi işe alınacak. İşe alım duyurusunun ardından 20 Eylül 2019 Cuma gününe kadar başvurular alındı.

Alınan başvurular kapsamında Düzce İl genelinde temizlik görevlisi alımı için 2 bin 512 kişi, Güvenlik görevlisi alımı için ise 219 kişi iş başvurusunda bulundu. Düzce Valiliği konu ile ilgili kura çekiminin yapılacağını duyurdu. Yapılacak kura çekimi 30 Eylül Pazartesi günü saat: 09.30’da Kalıcı Konutlar bölgesinde yer alan Kapalı Spor Salonu’nda noter huzurunda gerçekleştirilecek.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.