Gün Kenetlenme Günü

Gün Kenetlenme Günü

Düzce Belediye Başkanlığı tarafından dün akşam saatlerinde deprem afeti yaşayan Elazığ ve Malatya illeri için başlatılan yardım kampanyası hakkında basın açıklaması düzenlendi. Belediye hizmet binası önünde kampanyaya ilişkin açıklamada bulunan Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Gösterişli, yardım kampanyasının 26 Ocak Pazar gününe kadar devam edeceğini belirttiği konuşmasında 2 yardım tırının bölgeye gönderilmek üzere hazır olduğunu da sözlerine ekledi.

1999 yılında art arda gelen iki depremle ağır yara alan Düzce, Elazığ ve çevre illerinde dün akşam saatlerinde meydana gelen 6.8 şiddetindeki deprem afeti sonrası tek yürek oldu.

Düzce Belediyesi, dernekler ve STK’lar tarafından birçok noktada depremzedeler için yardım kampanyası başlatıldı. Düzce Belediyesi tarafından başlatılan depremzedelere yardım kampanyası hakkında belediye hizmet binası önünde düzenlenen basın açıklamasında konuşma yapan Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Gösterişli, yardım kampanyasının 26 Ocak Pazar akşamına kadar devam edeceğini belirtti.  

Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Gösterişli şu anda 2 yardım tırının hazır olduğunu belirttiği konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Dün akşam depremi öğrendiğimiz andan itibaren eski bir deprem yaşamış ilin mensupları olarak çok üzüntü duyduk. Başkanımız Faruk Özlü Bey ile beraber hemen konuyla ilgili bir toplantı yaptık. Toplantının devamında da Düzce’de yardım talebinde bulunduk.   Çok sayıda vatandaş, yardımda bulunmak için bize müracaatta bulundular. Düzce bu konuda çok duyarlı. Hayra çok sıcak bakan bir memlekette yaşıyoruz. Onun için çok şanslıyız. Tabii AFAD da bu arada devreye girdi. AFAD tarafından 6 tane tır Elazığ'a gönderdi. Bizim de şu an 2 tane tırımız hazır. Bu akşam kısmet olursa topladıklarımızı hemen acilen Elazığ'a göndereceğiz. Yardım toplama işlemimiz pazar akşamına kadar devam edecek. Kısmet olursa pazartesi günü tekrar ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız."

Haber: H. DURNA

Kamera: S. AKYOL


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.