Fahrettin Altun Düzce’den Gönderilen Duygu Dolu Mesajı Paylaştı

Fahrettin Altun Düzce’den Gönderilen Duygu Dolu Mesajı Paylaştı

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrasında Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi'ne (CİMER) çok sayıda destek ve dayanışma mesajı geldiğini aktardı.  Bu mesajlardan biri de Düzce üniversitesi öğrencisinden geldi. Mesajın içeriği ise herkesi duygulandırdı.  

 

 Sosyal medya hesabı üzerinden Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrasında CİMER'e çok sayıda destek ve dayanışma mesajı geldiğini belirten İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Bu ülke için, bu millet için canımız feda. CiMER'e binlerce mesaj geldi... Evet, binlerce..." dedi.

Bu mesajlardan biri ise Düzce Üniversitesi Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü öğrencisinden geldi.

Düzce Üniversitesi öğrencisi mesajında, deprem bölgesindeki çadırlarda depremzede çocuklarla ilgilenmek için gönüllü olduğunu belirtti.

Düzce Üniversitesi Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü öğrencisinin konuyla ilgili CİMER’e gönderdiği mesajın içeriği ise şöyle:

“Elazığ'da meydana gelen deprem sonucu en çok hasar gören çocukları düşünmeden edemiyorum. Düzce Üniversitesi Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü öğrencisi olarak gidip bir anaokulunda ya da çadırda olan çocuklarla ilgilenmek istiyorum. Şimdiden teşekkürlerimi sunarım."


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.