Gürcü Derneği Gazetecileri Ağırladı

Gürcü Derneği Gazetecileri Ağırladı

Düzce Gürcü Kültür Derneğinin bu ayki Gürcü Mutfağı Günü’ne gazeteciler konuk edildi.

 

Gazetecilerin yanı sıra davete Düzce Üniversitesi Rektörü Nigar Demircan Çakar, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Ali Ertugrul, Gürcü Dili Bölümü öğretim görevlilerinden Nana katcharava, Düzce İl Milli Eğitim Şube Müdürü İsmail Atay, Düzce Belediye Meclis üyesi Bayram Ali Kubilay ve yazar İlhan Akın, Gürcü Çiftlik Köyü Muhtarı Ahmet Emin Atay da katıldı.

Dernek Başkanı Aydın Kubilay 10 Ocak çalışan gazeteciler günü dolayısıyla basın mensuplarının gazeteciler gününü kutladı. Halkın haber alması için gösterdikleri özveri için de ayrıca teşekkür etti.

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar'da basın mensuplarına ve gönüllülük esasına göre çalışan bu tür derneklere teşekkür ettikten sonra konuklara sasivi, tzurvili, pipinay (sütlü makarna), etli dolma, kabak tatlısı, çadi (mısır ekmeği), mazoni (yoğurt) tanıtımı yapılıp ikramlarda bulunuldu.

Yemeğin ardından gazetecilere Gürcü Göçünü anlatan "Sessiz Feryad" "Düzce'de Şiir Antolojisi 1" kitapları ve dernek logolu anahtarlıklar hediye edildi.

Ayrıca konuklar arasında bulunan dağıtılan kitapların yazarları gazetecilere kitaplarını imzaladı.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.