Arınç'tan önemli açıklamalar

Arınç'tan önemli açıklamalar

Başbakan yardımcısı Bülent Arınç, soyal medyaya yönelik kısıtlamanın söz konusu olmadığını belirtti.

Sosyal medyaya yönelik kısıtlamanın söz konusu olmadığını dile getiren Başbakan yardımcısı Bülent Arınç, ancak insanlara yanlış bilgi sunmaya karşı da mutlaka caydırıcı bir düzenlemenin olması gerektiğini belirterek, bu durumlar ile ilgili caydırıcı bir düzenlemeyi yapma görevinin ise Adalet Bakanlığı'na ait olduğunu söyledi.

Duran adam eylemlerinin kendisinin de dikkatini çektiğini söyleyen Arınç, ''Bu bir şiddet eylemi değil, gözede gayet hoş geliyor. O yüzden bir müdahale söz konusu olamaz. İçinde şiddet eylemi barındırmayan eylemleri kınamayız. 8 saat bir insanın ayakta durması bence zararlıdır. 8 dakika durduktan sonra işine gitmeli. Bu işi 8 dakika ile sınırlı tutalım.'' dedi.

Arınç sözlerine şöyle devam etti;

"Bir canlı yayında söylediklerimi bütün dünya izlemiş olmalı. Yasa dışı gruplar eylemlerine devam eder mi etmez mi bilemeyiz. Bunlara karşıda elbette güvenlik güçleri ve yargı güçleri görevini yapacaktır. Valilere tanınan yetkiler vardır. Bu kanunun okuyunca anlayacaklar. Muhalefet bizden zaman zaman bizden olağanüstü hal uygulaması talebini istemiştir.

Emniyet güçleri duruma tamamen hakimdir.

BCC Gezi Parkı olaylarını çarptırmıştır. Tekzip yolladım ve bu tekzip de yayınlanmıştır.

Sayın Bahçeli'nin yasadığı travmayı anlıyorum. AK Parti'nin mitingine ülkücüler kendi pankartlarıyla gelmiştir. Bahçeli bunu sindirememiştir. Sayın Bahçeli bu travma sizin için ilk değil. Emin olun tabanınızın üçte biri geneçözüm sürecinin destekliyor".iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.