KARSLIOĞLU:HÜKÜMET GEZİ PARK KRİZİNİ İYİ YÖNETEMEDİ

KARSLIOĞLU:HÜKÜMET GEZİ PARK KRİZİNİ İYİ YÖNETEMEDİ

Karslıoğlu ?Bu olaylar büyümeden hükümet kolayca kontrol altına almalıydı? dedi.

CHP İl Başkanı Basri Karslıoğlu, Taksim olayları ile ilgili bir açıklama yaptı. Karslıoğlu, ?Bir aydır ülkemiz sıkıntılı dönemin içine girdi. Hükümetin basit bir eylemi iyi yönetememesi büyük yaralara neden oldu. Gezi Parkı eylemi baştan tamamen demokratik hakkını kullanan çevrecinin eylemi ile başladı. Mahkemeye gidilmiş ve mahkeme gezi parkında ki yapılan işlemlerin mahkeme sonucuna kadar durdurulmasına karar verdi. Başbakanımız çıktı ve ? siz yatsanız da kalksanız da biz oraya topçu kışlasını yapacağız ben mahkeme tanımıyorum ?  dedi. Bir başbakan ya da muhalefet partisi lideri de ben mahkeme kararını tanımıyorum diyemez.?ifadelerini kullandı.

Taksim Gezi Parkında orantısız güçle orada ki arkadaşlar dağıtıldı. Bütün Türkiye ve Dünya?da tepkiler geldi. Tepkilerin nedeni orantısız güç kullanılmasıdır. Hükümet tarafından bir diyaloga girilseydi bu olayla buraya gelmeyecekti. 4 vatandaşımız ölmeyecekti, Türkiye maddi zarara girmeyecekti. Ben ne dediysem o olacak düşüncesi Türkiye?ye ye ağır fatura ödetti. İllegal örgütler olaya girdi. Bunu ayıklamak hükümetin iyidir. Bundan muhalefetin gücü kuvveti yok. Hükümetin iyi yönetememesinden buralara gelmiştir. Faiz lobisi denildi, illegal denildi, CHP denildi. Ama faiz en çok bunların zamanında kıymetli hale geldi? dedi.

Başbakanın amacı nedir? Seçimler yaklaşıyor yeni bir mağduriyet oluşturmak mıdır? Egemen Bağış?ın gösterdiği videolarda içki içilmediği ortaya çıktı. Gazetecilerin açıklamaları var. Camiye tahrik etmek için insanlar giderse ayakkabı ile girerse bizde tepki gösteririz. Biz dinine saygılı bir toplumuz. Başbakanın olmayan bir şeyi il il anlatmasına anlam veremedik. ? Reyhanlı?da 52 Sünni vatandaşımız öldürüldü ?  dedi. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.