DÜ?DE MEZUNİYET TÖRENİ

DÜ?DE MEZUNİYET TÖRENİ

Düzce Üniversitesi?nde 2012- 2013 Akademik yılı mezuniyet töreni gerçekleştirildi. Üniversitenin konferans salonunda yapılan mezuniyet törenine Düzce İl Jandarma Komutanı Albay Ramazan Akça,  DÜ Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu, akademisyenler, öğrenciler ve yakınları katıldı.

Törende bir konuşma yapan Tıp Fakültesi mezun öğrencilerinden dönem birincisi olan Nur Özgedik ?Zorlu bir yolu başarıyla bitirdik, Emeği geçen herkese teşekkür ederim? dedi.

Mezun öğrencilere, geleceğin ümidi ışıklı çiçekler diye seslenen Rektör Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu , öğrencilerle gurur duyduğunu belirterek ?İnsanlar arasında hiçbir ayrım yapmadan insan onuruna en üst düzeyde saygı göstererek mesleğinizi yürüteceğinize dail and içiyor ve çok ulvi bir mesleğe adım atıyorsunuz.Aslında bu bir bitiş değil bu bir başlangıç. Her şey şimdi başlıyor ülkemizin dört bir köşesinde kimi zor kimi daha da zor koşullarda çalışacak uzmanlık eğitimleri alıcak bilgiyi öğrendiğiniz gün eskimeye başlayacak ve bu yüzden kendinizi sürekli geliştirmeye çalışacaksınız.? diye konuştu.DÜ Prof.Dr.Safinaz Ataoğlu mezunların mutluluğuna ortak olduğunu söyledi.Konuşmaların ardından derece yapan öğrencilere plaket verildi.Tıp Fakültesi birincisi yaş kütüğüne plaket çaktı.Mezuniyet töreni öğrencilerin kep fırlatması ile sona erdi.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.