BU ÜLKE BİR DAHA DARBE YAŞAMAYACAK

BU ÜLKE BİR DAHA DARBE YAŞAMAYACAK

Toplantıya Ak Parti Milletvekili Osman Çakır, İl başkanı Metin Kaşıkoğlu, Belediye Başkanları, teşkilat üyeleri, belediye ve il genel meclis üyeleri katıldı.

Toplantının başında Gezi Parkı olaylarının ardında yatan gerçekleri anlatan bir sinevizyon gösterisi izlendi. Ardından toplantının açılış konuşmasını yapan Ak Parti il başkanı Metin Kaşıkoğlu, gezi parkı protestoları diye başlayan olayların basite indirgenmemesi gerektiğinin altını çizdi.

Gezi Parkı olaylarını Anarşizm olarak nitelendiren İl Başkanı Kaşıkoğlu, İllegal yollar ile sokak çatışmaları ile ordunun darbe yapmasına zemin hazırlamak istiyorlar. Bu kesinlikle 3-5 ağaç meselesi değildir. Hiçbir zaman araya gelmesi mümkün olmayan odaklar, AK Parti?ye karşı bir araya geliyorsa buna ağaç eylemi denemez diye konuştu.

Eylemlerde CHP?nin odak noktası olduğunu ifade eden Ak Parti İl Başkanı Kaşıkoğlu, yapılanların ülkeyi yangın yerine çevirmek isteyenlerin girişimleri olduğunu söylerken eylemlere destek veren bazı sanatçıları da sert bir dille eleştirdi.

Olayların büyümesinde sosyal medyayı iyi kullanmalarının etken olduğuna dikkat çeken Kaşıkoğlu, partililere sosyal medyayı aktif kullanma çağrısında bulundu.

AK Parti olarak sağ duyuyu elden bırakmayacağız diyen Kaşıkoğlu Biz birilerinin yaptığı gibi duran adam olmayacağız biz durmak yok yola devam diyerek yürüyeceğiz dedi.

 

  Ak Parti Milletvekili Osman Çakır ise, Türkiye?de yaşanan olayların baside indirgenmemesi gerektiğini söyledi.

Çakır, ?27 Mayısta başlayanlar bir toplu kışlası yada AVM olayı değildir. AK Parti 11 yıldır değişik bir siyasi anlayış yürütüyor. Biz sosyal hayatta muhafazakar, siyasi hayatta demokrat ve ekonomik anlamda ise liberal bir anlayış yürüttük. 12 Eylül referandumu ile bir çok tabuyu yıktık. Bu ülkenin 100 yıldan fazla bir tarihi geçmişi var. Biz 60, 70 ve 80?lerde darbeler gördük. 27 Mayıs 2013 olayları da bu süreçlerin bir parçasıydı ve bunu iyi analiz etmek lazım. Taksim olayları öncesi BBC ve CNN gibi kanalların 20 gün öncesinden araç kiraladıklarını gördük. Canlı yayın için hazırlık yaptıklarını gördük. Kaç para harcandığını ve hangi otellerin kapılarının eylemcilere açıldığını tespit ediyoruz.Kimse boşuna ümitlenmesin. Ak Parti ile birlikte bu ülkede güzel şeyler oluyor. Ak Parti olduğu müddetçe bu ülke bir daha darbe yaşamayacaktır.? dedi.

Toplantıda daha sonra Teşkilat Başkanımız Selahattin Esen, İl Kadın Kolları Başkanımız Çiğdem Günal, İl Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Fazlı Koç  faaliyetleri içeren birer konuşma gerçekleştirdiler. Toplantının son bölümünde ise Cumayeri Belediye Başkanı Yakup Keleş belediye olarak yaptıkları faaliyetleri anlattı. 

-


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.