İŞTE O İŞ MERKEZİ!

İŞTE O İŞ MERKEZİ!

Rektörlüğün ve Türk Hava Kurumu?nun talip olduğu bina altındaki esnaf kararsız.

Kimi işyerlerinin ellerinden alınacağı korkusunu yaşarken kimi de yeni gelecek öğrenciler ile işlerin artacağını düşünüyor.Esnafın fikir birliği yaptığı nokta ise çöpler..

Rektörlük ve THK tarafından istenen iş merkezi şuan da çöplere ve sokak hayvanlarına ev sahipliği yapıyor. Esnaf bu durumdan yıllardır şikayetçi olduğunu şu sözlerle dile getirdi:

??biz kendi aramızda para toplayıp kapılara kaynak yaptırdık,ancak nasıl giriyorlarsa giriyorlar.Tinerciler çok kez burada yangın çıkarttı.İnsanlar binanın elektrik hattını söküp satıyorlar.Bu sıkıntılardan ötürüde bir an evvel binanın restore edilmesini istiyoruz.??.dedi

Esnaf rektörlüğün mü yoksa Türk Hava Kurumu mu sorusuna ise aynı yanıtı verdi.Rektörlüğe verilmesini istiyoruz diyen esnaf,gerekçelerini ise şu sözlerle açıkladı:??Rektörlük gelirse öğrenci sayısı daha fazla olacak,burası da ona göre daha fazla şenlenecek ,haliyle işlerimizde.??dedi.

İşyerlerinin sabit kalıp kalmama konusuna ise ??buraya yıllarımızı verdik,sabit kalacağımız söyleniyor,inşallah söyledikleri olur.??dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.