MADDE BAĞIMLISI GENÇ DEHŞET SAÇTI!

MADDE BAĞIMLISI GENÇ DEHŞET SAÇTI!

 

Fevzi Çakmak Mahallesi?nde madde bağımlısı olduğu iddia edilen genç, tiner kokladıktan sonra mahalleyi birbirine kattı. Elinde ki bıçakla 2 kişiyi yaralayan genç, kaçarken düşünce yaralandı.

Edinilen bilgilere göre Fevzi Çakmak Mahallesi Şehit Sadık Sokak?ta meydana gelen olayda Samet Ö. İsimli madde bağımlısı şahıs, tiner kokladıktan sonra kendini kaybetti. Şehit Sadık Sokak?a giden şahıs mahallede bulunan genç bir kızı taciz etmek istedi. Bu sırada genç kızın bağırmasını duyan mahalle sakinleri tinerciyi durdurmaya çalıştılar.

Tiner koklayan ve kendinden geçen şahıs elinde bulunan bıçakla kendisini durdurmaya çalışan Fatih E.?yi göğsünden, Ümmühan E?yi ise elinden yaraladı. Daha sonra mahallelilerin kovalamaya başladığı tinerci şahıs düşerek yaralandı. Uzun süre baygın bekleyen şahısa Düzce 112 Acil Servis Ekipleri müdahale ettiler.

Polis ekipleri tinerci şahısın elinde bulunan bıçak ve tiner şişesine el koyarken, mahalle sakinleri ise şahsın uzun süredir çevreye rahatsızlık verdiğini ve şikayetçi olduklarını söylediler. Polis ekipleri olayla ilgili olarak inceleme başlattı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.