AZİZ YILDIRIM'A SEVGİ SELİ

 AZİZ YILDIRIM'A SEVGİ SELİ

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, ünlü yapımcı Acun Ilıcalı ile birlikte takımın Topuk Yaylası?ndaki kampını ziyaret etti. Fenerbahçe'nin yeni transferi ise Alper Potuk, tercihini Fenerbahçe?den yana kullandığı için çok mutlu olduğunu söyledi.
Düzce'nin Kaynaşlı ilçesi Topuk Yaylası tesislerinde kamp çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertli ekibin kampını Fenerbahçe A.Ş. Başkanı Aziz Yıldırım ve ünlü televizyon programcısı Acun Ilıcalı ziyaret etti. Takımın sabah idmanını izleyen Yıldırım ve Ilıcalı taraftarlara bol bol imza dağıttı. Taraftar Aziz Yıldırım'a "Büyük Başkan" şeklinde tezahüratlarda bulundu. Sarı-lacivertli taraftarlar idmana yoğun ilgi gösterdi.
Sabah idmanı sonrası basın toplantısı düzenleyen yeni transfer Alper Potuk, ?Takımda her şey çok güzel. Çok iyi çalışıyoruz. Antrenmanlar biraz yorucu bizi zorluyor ama tüm takım olarak iyi çalışıyoruz bunun meyvelerini sezon içinde alacağız. Tercih yapmam gerekiyordu. Tercihimi Fenerbahçe'den yana kullandım. Bu geç kalmış bir gelişti benim için 1.5 sene önce gelmeyi çok istiyordum ama olmadı, nasip bugüneymiş. Fenerbahçe'yi tercih ettiğim için çok mutluyum, şimdi ne kadar doğru bir tercih yaptığımı daha iyi gördüm? dedi.
Yabancı oyuncu sınırlamasını bu yıl alınan bir karar olmadığını ifade eden Potuk, ?Bu sene alınan bir karar değil yabancı sınırlaması. Fenerbahçe çok iyi kullandı diye düşünüyorum. İnşallah ben de Fenerbahçe için her şeyi yapacağım. Rekabet başarıyı getirir, bu rekabet de takımımıza çok iyi yansıyacak. Rekabetten kaçsaydım Feherbahçe?ye gelmezdim, tercih etmezdim, rekabeti sevdiğim için buradayım, İnşallah formayı alıp ben oynayacağım. Hiç baskı hissetmiyorum. Kendi tercihimi yaptım. Fenerbahçe'nin bir parçası olduğum için çok da mutluyum. Fenerbahçe?ye layık olmak için elimden gelen her şeyi sahaya yansıtacağım? diye konuştu.
Potuk, Aykut Kocaman'ın istifa etmesinin sürpriz olduğunu belirterek, ?Aykut hocanın istifa etmesi süpriz bir gelişmeydi kimse beklemiyordu. Ben de beklemiyordum. Aykut hoça istifasını verdi. Ersun hoca geldi. Ersun hoca Fenerbahçe'de çok iyi işler yapacağını düşünüyorum. İnşallah nice şampiyonluklar yaşarız hep beraber? dedi.
Topuk Yaylası tesislerinin çok güzel olduğunu ifade eden Potuk, ?Tesisler gerçekten inanılmaz. Muhteşem tesislere sahibiz. Hocamızın da söylediği gibi yurtdışına çıkmaya gerek yok bütün olanaklar imkanlar çok iyi? dedi.
Fenerbahçede 26 numaralı formayı giyeceğini belirten Potuk, ?Altyapıdan bütün yaş kategorilerinde 6 numarayı giydim. A Takım'da da 6 numarayı giydim. Burada Yobo giyiyor. Ben de burada 26 numarayı giyebilirim? diye konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.