DÜZCE KENT KONSEYİ GENÇLİK MECLİSİ BAŞKANI YİĞİT İSTİFA ETTİ.

DÜZCE KENT KONSEYİ GENÇLİK MECLİSİ BAŞKANI YİĞİT İSTİFA ETTİ.

Düzce Kent Konseyi Gençlik Meclisinin 27 Nisan?da yapılan olağan seçimli genel kurulun ardından başkanlık koltuğuna oturan Furkan Yiğit Meclisin facebook sayfası üzerinden istifa ettiğini açıkladı. Yiğit yaptığı açıklamada ?Uzun süredir projeler ve meclis haricinde şahsım adına sayısız eleştiri ve yıkıcı yorumlar geliyor. Bu beni mutlu ediyor çünkü defalarca doğru yolda olduğumu teyit etmiş oluyorum. Ben 27 Nisan tarihinde bu meclise başkan oldum ve başkan olduğumda burası tam bir harabeydi. Daha 18 yaşındayım ve düzeltmek için elimden geleni yanımda olan arkadaşlarımla beraber yaptım. Ulusal çapta projeler başlattık yaranamadım, mecliste eskiden olduğunun aksine hiçbir şekilde siyaset konuşulmadı buna engel olduk gene yaranamadım. Herkes tarafından kusursuz olmadığım için eleştirildim.
Mecliste bir saltanatlık hükmüdür sürüp gidiyor. Eskiden güzel şeylere imza atmış arkadaşlarımız şuan toplantılara bile katılmadığı halde bizden çok konuşuyorlar başım üstüne. Gazetelerde gereksiz basın açıklamaları yapılıyor. Arkamdan 'Hırsızlık' ile alakalı iftiralar atılıyor. Ben kendim için çok güzel bir gelecek planlıyor, bunun için çok sağlam adımlar atıyorum. Gençlik meclisi benim için çok önemli bir dönüm noktası ve basamak olmuştur. Fakat artık maalesef kişiliğime gelen hakaretlerin ve iftiraların kariyerime ve itibarıma zarar verdiğini düşünmekteyim. Ben buradan hiçbir kazancım olmadan dünyadaki en değerli şey olan zamanımın tamamını veriyordum. Fakat bazılarının bizi kukla yönetim yapmaya çalışmasının ardından bunu başaramayıp bize çamur atmaya başlayarak çirkinleşmesiyle, ağır ithamlar ve hakaretleriyle bu verilen zamanın onlar için değmeyeceğini düşünüyorum.
Benim burada olmamda çok emeği olan başta arkadaşlarıma ve burda beni destekleyen çok değerli abilerime çok teşekkür ediyorum. Ben gençlik meclisinden alacağımı aldım, ulaşmam gereken herşeye ulaştım ve artık bana ve kariyerime zarar verdiğini düşünüyorum. Ben elimden geleni yaptım ama bazı insanları değiştirmek için onlara harcayacak zamanım yok.Şimdiye kadar benim yanımda olup bana destek olan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.Buraya genel kurulla gelen bir yönetim ancak genel kurulla gider. Fakat benim gençlik meclisi hayatım burada sona ermiştir.''GENÇLİK MECLİSİ BAŞKANLIĞINDAN İSTİFA EDİYORUM''. Bu bireysel aldığım bir karardır. Yönetimden kimseye eş başkanımıza dahi bundan bahsetmedim. Gençlik meclisi yoluna aynen devam edecektir. Sadece ben çekiliyorum artık. Ben paratoner gibi negatif enerjiyi dışarıya çekerim siz projelere yoğunlaşın. Hedeflediğimiz projeleri başarıyla yerine getirin. Tek istediğim beni destekleyen veya muhalefet olduğunu sanan kişiler beni bu konuyla ilgili aramasın mesaj atmasın. Aksi takdirde cevap vermeyeceğim kimse alınmasın. Çok güzel dostluklar kurduk bu benim için bu bir son değil aksine başlangıçtır. Emin olun bu düşünüldüğünden zor bir karar. Fakat olması gereken bir karar. Hepiniz sağlıcakla kalın.? Şeklinde oldu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.