ERBAKAN; HAKKI EN ÇOK YENEN MİLLİ GÖRÜŞCÜLERDİR.

ERBAKAN; HAKKI EN ÇOK YENEN MİLLİ GÖRÜŞCÜLERDİR.

Düzce şubesi tarafından gerçekleştirilen iftar programı vakfın ilk iftar faaliyeti olma özelliğini taşıyor. Programa Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan?ın oğlu Dr. Fatih Erbakan, Prof. Dr. Necmettin Erbakan vakfı İl Temsilcisi Nezir Merttürk, Düzce Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı İlhan Alemdar, Düzce İl Sağlık Müdürü Bekir Necati Şimşek ve Çok sayıda davetli ile Saadet Partisi İl ilçe teşkilatları katıldı.

 

Nezir Merttürk gerçekleştirdikleri organizasyonu şu sözlerle anlattı. ?Bugün burada Hayreddin-i Tokadı hz. nin manevi havasından istifade ederek vakfımızın iftar programını gerçekleştiriyoruz. Düzenlediğimiz bu programa Fatih Bey ide davet ettikve sağolsunlar geldiler. Fatih Bey Muhterem Hocamızın bize emanetidir biz emanetlere her zaman sahip çıkacağız. Bu iftar Prof. Dr. Necmettin Erbakan vakfınınçatısı altında yapılmış ilk iftar olarak tarihe geçmiştir.? Dedi. Merttürk vakfı ?Prof. Dr. Necmettin Erbakan vakfı Erbakan Hocamızı tanıtmak ve unutturmamak için kurulmuş bir vakıftır. Hocamız Dünya hayatında birçok hizmetlerde bulunmuş ancak tam manasıyla anlaşılamamıştır biz vakıf olarak hocamızı tanıtacağız ve unutturmayacağız? sözleri ile ifade etti.

 

Dr. Fatih Erbakan ? Bütün Düzcelilerin Ramazanlarını tebrik ediyorum Sizin aracılığınız ile Sevgi selamlarımı gönderiyorum. Bugün burada Prof. Dr. Necmettin Erbakan vakfının ilk iftarını yapmış bulunduk bu sebeple önemli ve tarihi bir gün. Aynı zamanda Hayreddin-i Tokadı hazretlerinin dizinin dibinde yanıbaşında bunun yapılması çok manidar. İftar programlarımız Düzcede başladı Bursa İstanbul Ve kocelinde devam edecek onlara katılacağız.

 

Dr. Fatih Erbakan Düzce ile olan yakın ilikilerini şu sözlerle ifade etti. ? Rahmetlik Babamda Düzceye çok önem verirdi ve eskiden beri bu bölgede hep imanlı insanların yetiştiğini söylerdi. Gerçektende baktığımız zaman Düzce, Sakarya, Bolu ve Kocaeli Milli Görüşe büyük destek veren bir bölge. İnşallah Milli Görüşçülerin yoğun olduğu bu bölgede Prof. Dr. Necmettin Erbakan vakfına sahip çıkılacaktır.

 

Dr. Fatih Erbakan ülke gündemi hakkında. ? Sol kesimdeki bazı aşırı, ileri uçlar taşkınlıklar yaptılar. Yakıp yıkmak kamu mallarına zarar vermek ve insanları rahatsız etmek gibi. Bunu hükümete karşı yaptıklarını söyleseler de bunları tasnif etmek mümkün değil. Eğer sokağa çıkılacak olsa bir gösteri yapılacak olsa. Bu ülkede hakkı ençok yenen İslami kesimdir, inançlı insanlardır, dini bütün kimselerdir ve Milli Görüşçülerdir. Bu ülede Adnan Menderes göz göre göre idam edildiği halde bir kişi bile sokağa çıkıp taşkınlık yapmamıştır. Rahmetlik Babam Erbakan hocamızın dört tane partisi haksız yere kapatılmış, Dört milyondan fazla üyesi olan Refah Partisi haksız yere kapatılmış bunun arlkasından dahi en ufak bir taşkınlık yapılmamıiştır. Dediğim gibi sokağa çıkılması gerekiyor ise Milli Görüşçülerin çıkması lazım. Bazı çevreler bizim özgürlüğümüz kısıtlanıyor diyerek sokaklara dökülmüşlerdir bu ülkede hiçbir zaman günah işleme özgürlüğü kısıtlanmamış tam tersine islamın gerekliliklerini yerine getirme konusunda kısıtlamalara gidilmiştir.dedi.

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.