AKÇAKOCASPOR SEZONU AÇTI

 AKÇAKOCASPOR SEZONU AÇTI

Akçakoca şehir Stadında sözleşme imzalanan ve imzalanması düşünülen futbolcuların yanı sıra deneme amaçlı gelenlerin katıldığı çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.
Teknik Direktör Ali Murat Erçoban ve Yardımcıları Selahattin Bal ve Mustafa Dursun yönetiminde yapılan çalışmalarda yeni sezon için kurulacak iddialı kadroda yer almak için ter döküyor.
Takımın yeni sezon hazırlıklarını yakından takip eden ve her şeyiyle ilgili yönetici Ziya Denizgez ile Cengiz Denizci yaptıkları açıklamada, Yönetimimiz bu yıldan başlamak üzere takımı gençleştirmeyi, öz kaynaklara ağırlık vermeyi ve ayağı yorgana göre uzatmayı kararlaştırdığını vurguladılar.
Teknik Direktör Ali Murat Erçoban geçen yıl kadroda bulunan yabancıların tamamına yakını ile yollarını ayırdıklarını belirterek ?Yerli futbolcularımızın üçü dışında sözleşmeler yapıldı. İnanılmaz yoğunlukta futbolcu öneriliyor ve denemeye gelmek isteniyor. Ağırlıklı olarak gençlere yöneldik. Enerjik ve mücadeleci bir ekip kurma amacındayız. Sezonun istikrarlı ekiplerinden olacağız. Akçakoca?nın desteğini bekliyoruz? dedi.
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Akçakocaspor?un kadrosunda fildişili iki futbolcu yer alacak. Dış transfer çalışmalarını sürdüren Akçakocaspor iki Afrikalı futbolcuyu deneme idmanına çıkardı. İş adamı ve müteahhit Kadir Pandul?un finanse ettiği ve iki yıldır ülkemizde futbol oynadıkları öğrenilen Fildişi?li Mübarek ve Beni idmanın ilgi odağı oldular.
Akçakoca şehir stadına misafir takım tribünü yapıldı. Geçen sezon zemini suni çimle kaplanan, fiziki yapısında gerekli düzenlemeler yapılan ve yıllardır süren sıkıntıların sona erdiği Akçakoca Şehir Stadında eksikler gideriliyor. Saha içi düzenlemelerin devam ettiği statda doğu tarafına misafir takım seyircilerinin alınacağı 200 kişilik bir tribün inşası tamamlandı. Çalışmaların ,Kale arkası düzenlemeleri ve kuzey tarafında bir antrenman sahasının yapılması ile süreceği öğrenildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.