SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSU TEHDİDİ...

SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSU TEHDİDİ...

Düzce İGM Ocak ayı 3. toplantısı Meclis Başkanı Muzaffer Bülbül başkanlığında yapıldı. Meclis açılış ve yoklama ile başladı. Ardından katip üye Harun Veziroğlu tarafından bir önce karar özetlerini kapsayan tutanak okunarak oylandı.
Mergiç Köyünde Köy Hizmetleri il Müdürlüğü'nce yaptırılan ve misafirhane olarak kullanılan prefabrike konutun bir gecelik konuklama bedelinin belirlenmesi Plan Bütçe Komisyonuna incelemesi için gönderildi.
İhtiyaç sahibi vatandaşlara nakdi ve ayni yardımların karar bağlandığı il ve ilçelerde kurulu bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları Mütevelli Heyetlerin oluşumunda görev alacak hayırsever vatandaşların seçimi maddesi Muhtelif İşler Komisyonuna gönderildi. Oylama sırasında söz alan MHP İGM Üyesi Ahmet Turhan, "Görev alacak olan vatandaş bir parti üyesi olabilir fakat yönetimde yer alamaz şartı var. Bu konunun dikkate alınmasını istiyorum. Aksi bir durum karşısında savcılığa suç duyurusunda bulunacağım" dedi.
Bir önce oturumda İGM Üyesi Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonu Başkanı Hasan Arslan, okuduğu raporda Fatih İlköğretim Okulu bahçesinde bulunan eski okulun onarıldığı raporunda "Çocukların tuvalet ihtiyaçlarını giderecek tuvaletlerin olmadığının farkına vardık. Bunu yetkili makamlarla görüştüğümüzde küçük onarımlardan ödenek ayrılarak yapılacağı bilgisini aldık" sözleri basında 'Tek eksik tuvaletler' başlığı ile verilmesi tartışma konusu oldu.
Komisyon Başkanı Hasan Arslan, eski okulun 1950'li yıllarda yapıldığını o günün koşullarında tuvaletin dışarıda olduğunu okulun içinde tuvaletin olmadığını belirterek "Okula tuvalette ödenek ayrılarak yapılacak. Eski bir okuldu kullanılmıyordu. Tadilatını yaptırdık ek bina olarak hizmet verecek bir yer" diyerek meclisi bilgilendirdi.

İHA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.