Kaza yapan tanker alev topuna döndü

Kaza yapan tanker alev topuna döndü

İzmit Yalova karayolu üzerinde kazaya karışan bir yakıt tankeri alev aldı. Kazada 3 kişi yaralanırken, alev alev yanan yakıt tankeri, amatör bir kamera tarafından saniye saniye görüntülendi.

Kaza, İzmit-Yalova karayolu Yalova istikametinde dün sabah 04.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre; aynı istikamette seyir halinde bulunan bir otomobil ile yakıt tankeri, Yalova?ya 4 kilometre kala çarpıştı. Tankeri sollamak isterken direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil sürücüsü yakıt tankerinin deposuna çarptı. Çarpmanın etkisiyle tanker, kısa sürede alevlere teslim oldu. Kazada 3 kişi yaralanırken, tanker sürücüsü aracında sıkıştı. Kazaya karışan otomobil sürücüsü ise otomobilinden inmeyi başararak son anda kurtuldu.

İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, karayolu üzerinde güvenlik tedbirleri alarak diğer sürücülerin can güvenliğini sağladı. El feneri ile sürücüleri uyaran ekipler, olası bir patlamaya karşın karayolunu trafiğe kapadı. Kazadan 5 dakika sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri alevli şekilde yanan tankere köpük ve su ile müdahale etti. Yaklaşık 1 saat süren çalışmaların ardından alevler güçlükle kontrol altına alındı. Yaralılar ise, hastaneye kaldırıldı.

OLAY ANI AMATÖR KAMERA TARAFINDAN GÖRÜNTÜLENDİ

Öte yandan, kazanın ardından karayolundan geçen bir sürücü olay anını saniye saniye görüntüledi. Görüntülerde yakıt tankerinin alev alev yandığı ve bir süre sonra olay yerine gelen polis ekiplerinin çevrede güvenlik önlemleri aldığı gözlendi. Görüntüler, itfaiye ekiplerinin alevlere müdahalesi ve polis ekiplerinin çalışması ile son buldu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.