Bisiklet gelin arabası oldu

Bisiklet gelin arabası oldu

Çanakkale?de evlenme kararı alan genç çift, nikaha bisikletli düğün konvoyu ile gitti. Çanakkale sokaklarında korna çalarak ilerleyen bisikletli düğün konvoyu renkli görüntülere sahne oldu.

Çanakkale?de evlenmeye karar veren Erhan Acar ile Tuğba Sokut bisiklet üzerinde düğün konvoyu yaparak nikaha gittiler. Özel olarak hazırlanan iki kişilik bisikleti gelin ve damat beraber kullandı. Çanakkale?de 8 yıl önce tanışan Erhan Acar ile Tuğba Sokut evlenmeye karar verdiler. Çanakkale 18 Mart Bisiklet Grubuna üye olan genç çift için özel olarak hazırlanan ve süslenen bisiklet ve gruptaki onlarca bisikletin katıldığı düğün konvoyu yola cıktı. Bisikletle nikaha gitmeyi her zaman hayal ettiğini söyleyen Tuğba Sonkut, ?Ben bisiklet sürmeyi çok seviyorum. Ben bugün aslında burada bir hayalimi gerçekleştiriyorum ve burada bizi yalnız bırakmayan tüm dostlarıma teşekkür ediyorum? diye konuştu.

Çok mutlu olduklarını söyleyen Erhan Acar, ?Çanakkale?nin tek bisiklet grubuyuz çok güzel bir aile ortamımız var. Bisiklet sevdalıları olarak bir araya geldik? dedi.

Bisikletli düğün konvoyu Çanakkale sokaklarında dolaştıktan sonra nikahın yapılacağı salona gitti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.