ÇAĞSU?DAN ÖRNEĞİ OLMAYAN PROJE

ÇAĞSU?DAN ÖRNEĞİ OLMAYAN PROJE

Bolu Özel Çağsu Hastanesi ve Bolu Özel Fatma Hatun hastanesi yönetim kurulu başkanı Cavit  Demir, ziyaret sırasında  Düzce Üniversitesi öğrencileri için önemli bir açıklama da bulundu.Düzce?de okuyan üniversite öğrencilerinin hastanelerinden ücretsiz olarak hizmet alabildiklerini söyleyen Demir, bu uygulamayı sadece üniversite öğrencilerine sağladıklarını belirtti.

Bolu Abant İzzet Baysal üniversitesi ve düzce üniversitesi öğrencilerinin kendilerinin misafiri olduklarını ve öğrencilik hayatları boyunca sağlık konusunda kendilerinin desteklerine devam edeceklerini belirten Demir, Türkiye de bir örneği olmayan bu sosyal projenin diğer özel hastanelere de örnek olmasını diledi. Demir, ayrıca hastanelerinin Düzce halkına da hizmet vermesinden dolayı  büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi.

 

Cavit Demir Düzce Ticaret Odasına üye olanların ve birinci derecedeki yakınlarının da hastanelerinde indirim hakkı olduklarını ifade ederek, imkanlarının oldukça gelişmiş olduğunu,  bu imkanlardan tüm bölge halkının faydalandığının altını çizdi.

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.