Model Uçak Kursiyerleri Sertifikalarını Aldı

Model Uçak Kursiyerleri  Sertifikalarını Aldı

Düzce Gençlik Merkezinde 2 senedir düzenlenen Model Uçak kursunda, kursunu tamamlayanlar sertifikalarını alıyor. Ata grubunu tamamlayan 36 genç sertifikalarını Gençlik Merkezi Müdürü Ömer Faruk Başbuğ ve Model Uçak eğitmeni Vildan Ak?ın elinden aldı. Model Uçak kursunun amacının gençlerle havacılığı tanıştırmak, Türk Hava Kurumunu tanıtmak, gençlerin serbest zamanlarını en verimli şekilde kullanmasını sağlamak ve özgüvenlerini ortaya çıkarmak olduğunu kaydeden eğitmen Vildan Ak, ? THK model uçak yapımından hava yolu pilotluğuna kadar geniş bir yelpazede eğitimler veriyor. Pahalı bir hobi olan havacılık THK ve Gençlik Merkezi ile birlikte ücretsiz olarak ulaşılabilir hale geliyor. Model uçak kursu da havacılığa ilk adım olarak değerlendirilmekte aldıkları belgeler de katılacakları diğer kurs ve faaliyetler için temel oluşturmaktadır? diye konuştu.

Model Uçak kursunda tekamül ve ileri tekamül kurslarına devam edecek olan gençler, aldıkları her bir sertifika için üniversite sınavında 8 puan kazanacak.

Öte yandan Düzce?de model uçak kursuna giden gençlerden 1 tanesi pilot, 1 tanesi THY personeli, 1 tanesi yelken kanat öğretmenlik kursuna gidecek ve 1 tanesi de uçak mühendisliğini kazanarak hayatlarına yön verdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.