TOKİ BUNU HEP YAPIYOR

TOKİ BUNU HEP YAPIYOR

Çavuşlar TOKİ?deki hak sahipleri artık isyan ediyor. Televizyonumuzu her gün arayarak bilgi sahibi olmak isteyen hak sahipleri, teslim sürecinin uzamasına tepki gösteriyor. ? Evlerimize ne zaman geçeceğiz? diyen hak sahipleri, hangi kurumun ağır davrandığını öğrenmek istiyor. Bazı hak sahipleri, ?depremde bile bu kadar mağdur olmamıştık, yeter artık? diyerek tepki gösterirken, kurumların bir an önce süreci tamamlaması için seslerini duyurmak istiyorlar.

 

3 senedir evlerine kavuşmayı bekleyen hak sahipleri, ? Keşke bu konutlara yazılmasaydık? şeklinde pişmanlıklarını dile getirirken, kış bastırmadan bir an önce evlerine geçmeyi  bekliyorlar. Özellikle yakacak konusunda dertli olan vatandaşlar, mevut evlerinde yaşamaya devam etmeleri halinde yakacak sorununu halletmek zorunda olduklarını, ancak teslim zamanı hakkında net bir açıklama yapılmadığı için ne yapacaklarını bilmez bir durumda beklediklerini dile getiriyorlar.

 

TOKİ AĞIR DAVRANIYOR

 

Son yapılan açıklamalara göre Çavuşlar konutlarında  iş TOKi ile belediye arasındaki prosedürün tamamlanması ile çözülecek. Alınan bilgiye göre, Belediye?den alınacak ruhsat için TOKİ?den bir kağıt bekleniyor. TOKİ?nin bu kağıdı belediyeye vermesinin ardından belediyenin ruhsatı vermeyi geciktirmeyeceği öğrenilirken, TOKi?nin bu kağıdı bir an önce belediyeye vermesi ve evlerine bir an önce kavuşmayı bekleyen hak sahiplerine müjdeli haberi vermesi isteniyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.