HAYVAN PAZARINDA SIK SIK RASTLANIYOR

HAYVAN PAZARINDA SIK SIK RASTLANIYOR

Kurban Bayramı?nın yaklaşması ile birlikte hayvan satışının gerçekleştirildiği Düzce Belediyesi Hayvan Pazarı?nda hareketlilik arttı. Günde 500 kurbanlık hayvanın giriş yaptığı pazarda kontrollerde sıklaştırıldı. Düzce Belediyesi tarafından alınan kararla, pazarın Perşembe günleri dışında arife günü öncesi hafta sonları ve arife günü de açılacağı belirtildi. 

 

Kurbanlık hayvan için Düzce Belediyesi?ne ait Hayvan Pazarı?nda satışlar arttı. Çeşitli bölgelerden gelen hayvanların kontrolleri de aralıksız olarak sürdürülüyor. Düzce Belediyesi Zabıta Müdürü Kadir Karaçam günde 500 kurbanlık hayvan girişinin yapıldığı pazarda her bir hayvanın kontrolünün yapıldığını belirterek ? Öncelikli olarak hayvanların künyesi tabir edilen küpelerine bakılıyor. Ardından menşei kayıtları kontrol ediliyor.? Dedi. Şu ana kadar da cezai işlem yapılacak duruma rastlanmazken, Karaçam, hayvan pazarının Perşembe günü dışında Kurban Bayramı öncesinde 12-13 ve 14 Ekim tarihlerin de açılacağını belirtti.

 

Belediye dışında İl Emniyet Müdürlüğü ve Tarım İl Müdürlüğü ekipleri de hayvan pazarında kontroller gerçekleştiriyor.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, pazarlarda sıkça karşılaşılan sahte para olaylarına karşı hayvan satıcılarını uyardı. Polisler, sahte parayı fark edebilmeleri için hangi noktalara dikkat etmeleri gerektiğini tek tek satıcılara anlattı.Geçtiğimiz yıllarda sahta para konusunda ağzı yanan satıcılar,Emniyet tarafından kurulan bu standa yoğun ilgi gösterdi.

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.