Fenerbahçe'den sert Trabzonspor maçı açıklaması

Fenerbahçe'den sert Trabzonspor maçı açıklaması

Fenerbahçe Kulübü, dün akşam oynananTrabzonspor mücadelesinin ardından stat dışında yaşanan olaylarla ilgili bir açıklama yaptı.
Stat çıkışında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Fenerbahçeli taraftarların taşlı saldırısına uğramıştı.Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, ?Kamuoyunun öncelikle bilmesi gereken husus; bu müsabakada misafir takım başkan, yönetim kurulu ve takımın stada giriş, çıkış usul ve esasları ile basın toplantılarına ilişkin esaslar, müsabaka sabahı saat 10.00?da yapılan "Güvenlik eşgüdüm toplantısı" tahtında belirlenmiş ve Emniyet Müdürlüğümüz tarafından taraflara tebliğ edilerek tutanak altına alınmıştır? denildi.

?OLAYLAR PROVOKE EDİLMEYE ÇALIŞILMIŞTIR?
Yapılan açıklamada alınan güvenlik önlemlerinin misafir takım başkan ve yönetimine iletildiği belirtilerek, ?Bununla birlikte, "Biz istediğimiz yerden girer, istediğimiz yerden çıkarız" zihniyetiyle emniyet güçlerinin ısrarlı ikazlarına uymayarak, özellikle taraftarın yoğun olduğu bölümden çıkış yapılmış ve güvenlik açısından çok hassas olan bölgede basın açıklaması yapılarak Fenerbahçe taraftarı ve olaylar açıkça provoke edilmeye çalışılmıştır? ifadelerine yer verildi.

?BU ZİHNİYETİ MUHATAP ALACAĞIMIZ TEK YER ADLİ MERCİLERDİR?
Olaylarla ilgili ihmali ya da provokatif eylemlerde bulunan kişi ve kişilerin, Emniyet ve TFF temsilcilerinin düzenleyeceği tutanaklarla kamuoyu önünde açıkça sergilenmesinin beklendiği belirtilen açıklamada, ?Rakip taraftarları, rakip yöneticileri ve kulüp başkanlarına tehdit ve hakaret içeren beyanlarda bulunmaktan kaçınmayan, gördüğü güvenlik kamerasına dahi demeç vererek Türk Futbolunu geren ve görevini yapan Emniyet mensuplarını ve kararlarını dahi provoke etmek suretiyle Türk Futbolu?nu uçuruma sürükleyen bu zihniyeti muhatap alacağımız yegane yer adli mercilerdir? ifadeleri kullanıldı.Fenerbahçe taraftarını sağduyuya davet eden kulüp, "Taraftarlarımızdan beklentimiz, Trabzonspor camiasını temsil ettiğine inanmadığımız bu kişilerin hakaret ve provokasyonlarına karşı vakur ve sağduyulu duruşlarını muhafaza etmeleridir? açıklamasında bulundu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.