BEDRETTİN MARADİT FOTO SAFARİ

BEDRETTİN MARADİT FOTO SAFARİ

Düzce?de ilk günlük gazeteyi ve ilk kapsamlı matbaayı kuran duayen gazeteci Bedrettin Maradit anısına foto safari düzenlendi. Geleneksel hale getirilen ve ikincisi düzenlenen etkinlikte Kardüz yaylası fotoğraflandı.  

 

İlk olarak geçen yıl düzenlenen foto safari, yakalandığı hastalık sonucu hayatını kaybeden Düzce Belediyesi Dış İlişkiler Müdürü Ogün Danış adına yapılmıştı. Bu yıl ikincisi düzenlenen ve duayen gazeteci Bedrettin Maradit adına gerçekleştirilen foto safari Kardüz yaylasında yapıldı.

Kardüz Yaylası?nda yapılan safariye Düzce Amatör Fotoğrafçılar Kulübü, Düzce Fotoğraf Gönüllüleri, Düzce Aktif Fotoğraf Amatörleri Derneği üyesinin yanı sıra yerel medya kuruluşlarında çalışan gazeteciler ve Düzceliler katıldı. Kardüz Yaylası?nda yılın ilk karı ile karşılaşan fotoğraf gönüllüleri zorlu yol koşulları ile de karşı karşıya kalmalarına rağmen Kardüz Yaylasının muhteşem manzarasını fotoğraf karelerine yansıttı. Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Düzce?nin kültür ve turizmine katkı sağlamak amacı ile düzenlenen safari kapsamında çekilen fotoğraflar hazırlanacak sergi ile de beğeniye sunulacak.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.