HAS PARTİ'YE YENİ KATILIMLAR

HAS PARTİ'YE YENİ KATILIMLAR

rol Erdoğan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle de Düzceli gazetecilerle akşam yemeğinde bir araya geldi. "Yerel basın, tekelleşmeye meyilli ulusal ve küresel basına karşı şeffaflığın teminatıdır" diyen Erdoğan gazetecilerle buluşmasından sonra partisinin yönetim kurulu toplantısına katıldı. 
Düzce'de başta AK Parti'den olmak üzere MHP, BBP, SP'den toplam 13 kişi partilerinden ayrılarak HAS Parti'ye katıldı. 9 Ocak 2012 Pazartesi günü Düzce İl Başkanlığında gerçekleştirilen katılım törenine katılan Genel Başkan Yardımcısı Erol Erdoğan, yeni HAS Partililere rozetlerini taktı. Rozetlerin takılmasından sonra yeni parti mensuplarına seslenen Erol Erdoğan "Siz sadece bu akşam için yenisiniz. Yarından itibaren eski - yeni ayırımı olmadan tüm teşkilat kolkola yeni bir medeniyet için çalışacağız"
şeklinde konuştu. 
Has Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Erdoğan, Düzce programında Düzceli gazetecilerle de Platin Yemek Salonu'nda akşam yemeğinde bir araya geldi. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle düzenlenen yemekte Erdoğan, partisinin Suriye ve Ermeni soykırım tasarılarıyla ilgili görüşlerini gazetecilerle paylaştı. 
Düzceli gazetecilerin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlayan Erol Erdoğan, yerel basının, tekelleşmeye meyilli ulusal ve küresel basına karşı şeffaflığın teminatı olduğunu söyleyerek "yerel kültür, yerinden yönetim ve yerel siyaset için yerel basının güçlü olması gerekir" dedi. Erdoğan "Milletle savaşan basın tehlikelidir, bunun yanında sadece iktidara çalışan basın da toplumun gerçekleri görmesini engeller. Basının her zaman özgür olmalıdır" şeklinde konuştu.
Düzce programında Has Partili Cumayeri Belediye Başkanını ziyaret eden Erol Erdoğan, Belediye Başkanı Yakup Keleş ile bir saate yakın sohbet etti. Keleş'ten çalışmalar hakkında bilgi alan Erdoğan, Belediye Başkanı Keleş'in özellikle büyük salonlarda halka açık meclis toplantısı yapmasından dolayı memnun kaldığını belirterek "Kamu yöneticileri her an denetime ve halka açık olmalıdırlar. Cumayeri'nde bunu görmek bizi memnun etti" dedi. 

İHA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.