RESMİ BAYRAMLAŞMA MÜFTÜLÜKTE YAPILDI

RESMİ BAYRAMLAŞMA MÜFTÜLÜKTE YAPILDI

Kurban Bayramı dolayısı ile Düzce Valiliği resmi bayramlaşma töreni Müftülük Konferans  Salonunda yapıldı. Kurban bayramı olması dolayısıyla önceki bayramlaşmalardan daha az katılımcı olduğu gözlemlendi.

Bayramlaşma törenine Valisi Ali İhsan Su, Milletvekilleri Fevai Arslan ve Osman Çakır, Belediye Başkanı İsmail Bayram, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, İl Müftüsü Selami Emen, Düzce Üniversitesi Rektör yardımcısı Nigar Demircan, İl Emniyet Müdürü Ali Gezer, İl Jandarma Komutanı Albay Ramazan Akça,Ak Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, MHP il Başkanı Abdullah Danışmaz, CHP İl Başkanı Basri Karslıoğlu daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Vali Su bayramlaşmaya gelen konukları girişte karşılarken, Belediye başkanı İsmail Bayram ve Milletvekili Osman Çakır da eşlik etti.

Bayramlaşmanına ardından İl Müftüsü Selami Emen?in yaptığı duadan sonra konuklara ikramlar yapıldı.

 

Düzce?de ilk kez bir bayramlaşma programına katılan Vali Ali İhsan Su, ev sahipliği yaptığı programda, bayramların birlik ve beraberlik günü olduğunu söyledi.

 

Su, ?Bugün Kurban bayramını hep beraber idrak ettik. Bayramlarda özel ve güzel günlerdir. Birlik ve beraberlik günleridir. Duygularımızın ve heyecanlarımızın bir arada olduğu çok özel müstesna durumlardır. Kurban bayramınızı en içten dileklerimiz ile kutlarım. Hayırlara vesile olmasını dilerim. Bayram deyince bayramların mutlulukların durumu ortaya çıkmaktadır. Yakınlarımız ile komşularımız ilek estiğimiz kurbanları paylaşabilirsek, onların yanında durabilirsek çok güzel olur. Yetimlerin şehit ailelerimizin gazi ailelerimizi ziyaret etmeliyiz. Çünkü insanlar mutlaka bir birinden ilgi beklerler. Herkesin birbirine ihtiyacı var? dedi.

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.