4. PROJE HAZIRLIKLARI BAŞLADI

4. PROJE HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Bal arılarını çocuklara tanıtmak ve sevdirmek amacıyla DAGEM tarafından yürütülen ?Arı Biziz Balda Bizdedir? projesinin 4.?sü için çalışmalar başladı.

 

Üç yıldır TÜBİTAK Bilim ve Toplum Projeleri tarafından finanse edilen, bal arılarını çocuklara tanıtmak, bilgilendirerek sevdirmek ve bu şekilde farkındalık yaratarak, bilgi düzeylerini arttırmak amacıyla Düzce Üniversitesi, Arıcılık Araştırma Geliştirme ve Uygulama Merkezinde (DAGEM) tarafından yürütülen ?Arı Biziz Balda Bizdedir? projesinin dördüncüsünün hazırlıklarına başlandı.

 

 Projenin son üç yılının mercek altına yatırıldığı toplantıda projeye ne gibi yenilikler katılabileceği, eksik yönlerinin olup olmadığı, varsa bu yönlerin nasıl iyileştirilebileceği hakkında fikir alışverişi yapıldı.

 

Proje ekibinde yer alan ve projenin yürütücüsü Yrd. Doç. Dr. Meral Kekeçoğlu önderliğinde yapılan toplantıya, akademisyenler ve öğretim görevlileri katıldı.

 

 Projenin hedef kitlesi, etkinlik konuları ve etkinlik tarihlerinin de görüşüldüğü toplantı proje başvurusunun başarıya ulaşması temennileri ile sona erdirildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.