ALBAYRAK SAHAYA İNDİ

ALBAYRAK SAHAYA İNDİ

Akçakoca Belediye başkanı Fikret Albayrak, müdürleri ile gerçekleştirdiği aylık rutin toplantısının ardından sahaya inerek çalışmaları yerinde inceledi. Albayrak yarım kalan işlerin tamamlanması için talimatlar yağdırdı.

 

 

Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak, belediye çalışmaları plan ve programları ile ilgili her ay düzenli olarak müdürleriyle gerçekleştirdiği toplantıları Ekim ayında da tekrarladı.

 

 

Toplantıda Fen İşleri Müdürlüğünün çalışmalarından temizlik işlerine, terminal açılış töreninden zabıta amirliğinin işlerine kadar her konu başlığı en ince ayrıntılarıyla görüşüldü, gerekli müdürlüklerin çalışma planı ve talimatları belediye başkanı tarafından verildi. Toplantı sonrası Belediye Başkanı Fikret Albayrak, Fen İşleri Müdürlüğü teknik ekibiyle beraber ilçenin çeşitli yerlerinde yarım kalan işlerin tamamlanması yönünde de incelemelerde bulundu.

 

EĞİTİME DESTEK

 

Akçakoca Orhangazi İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği, Belediye Başkanı Fikret Albayrak?ı makamında ziyaret etti ve okulları adına teşekkür amaçlı bir çiçek verdiler. Makam odasında gerçekleşen ziyarette okul aile birliği yöneticileri belediye başkanına okulları ile ilgili taleplerini ilettiler ve faaliyetleri hakkında da bilgiler verdiler. Belediye Başkanı Albayrak, ?Eğitime her fırsatta destek verdiklerini ve bundan sonrada belediyeye ihtiyaç duyulan her konuda gerekeni yapmaya hazır olduklarını? belirtti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.